Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Foça İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun’a ziyaret yaptı.

        Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şube Başkanı Ramazan Harmandar, 814 Nisan 2019 tarihlerinde kutlanan Polis Haftası nedeniyle Foça İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun’a kutlama ziyareti yaptı. Harmandar, asayiş ve güvenliğin sağlanması için 24 saat görev başında olan emniyet mensuplarının her zaman yanında olduklarını, asker polis ayrımı olmadan vatan için çalıştıklarını, bu uğurda şehitler verildiğini hatırlattı. Harmandar, "174.yılına ulaşan polis teşkilatımızın tüm mensuplarını kutlar, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dileriz. Hem bu ülkenin vatandaşları hemde vatanın yılmaz bekçisi bir mesleğin mensupları olarak onların yanındayız. Nice 174 yıllara" dedi.

        Foça Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun’da, bir asker ailesinin ferdi ve emniyet teşkilatının mensubu olmaktan gurur duyduğunu ve TEMAD üyelerinin ziyaretini çok anlamlı bulduğunu belirterek teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler