Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlülerin otomobilleri, ido tatlıses'in cipi, Volkan Demirel'in cipi, Emre Belözoğlu'nun arabası
        1

        Mustafa Ceceli, dizelden vazgeçti, elektrikli otomobil aldı. Ünlü sanatçı, 2015 model BMW i8 araç için 180 bin Euro ödedi. Mustafa Ceceli, 275 bin Euro’ya (890 bin lira) aldığı 2016 model Range Rover Autobiography’den çabuk vazgeçti.

        2

        Çevreci şarkıcı, onun yerine 2015 model füme renkli BMW i8 aldı. Ceceli, bu elektrikli otomobile 180 bin Euro (600 bin lira) ödedi. 6 bin 500 liraya aldığı şarj istasyonunu da evinin garajına kurdurdu. Otomobil, şarjı doldurulduktan sonra yeniden şarja gerek duymadan 400 kilometre yol yapabiliyor. Ve şarjı 4 saatte doluyor. (Hürriyet)

        3

        Tolgahan Sayışman, 500 bin dolar değerindeki Range Rover aracını baştan aşağı yeniletti.

        7

        Kapıda soruları yanıtlayan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda çıkan “Ailece Amerika’ya yerleştiler, hayatlarını bir tarikata göre şekillendiriyorlar” iddiasıyla ilgili şunları söyledi: “Yok öyle bir şey. Haberi yapanları ailece dava ettik.”

        8

        Kıvanç Tatlıtuğ, 50 bin liraya alıp modifiyesi için 200 bin lira harcadığı aracıyla oradan ayrıldı. (Hürriyet)

        9

        Serkan ÖZTÜRK/HABERTÜRK MAGAZİN

        Popçu Berkay trafikte objektiflere takıldı.

        10


        Kız arkadaşı, eşyalarını almak için bagajı önde olan arabanın kaputunu açınca, bazı sürücüler yolda kaldıklarını düşündükleri ikiliye yardım teklif etti.

        11

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Pınar Altuğ- Yağmur Atacan çifti Bebek’te görüntülendi.

        12

        Atacan’ın ortağına olan borcunu ödeyemediği için evlerine haciz geldiği haberleriyle gündemde olan ikili, yeni aldıkları ciple gezerken objektiflere takıldı.

        13

        Bir kahve zincirinin önünden geçerken durup kahve alan Altuğ, soruları yanıtsız bıraktı.

        14

        GARAJDA SERVET YATIYOR

        Medyatik çift önceki gün Etiler’de yemeğe gitti. Eşini havaalanında karşılayan Sabri Reyiz yeni aldığı otomobili kullanırken eşi, Mercedes cipiyle onu arkadan takip etti.

        15

        Havaalanı dönüşü yemeğe iki ayrı araçla giden Sarıoğlu çiftinden Yağmur Hanım, muhabirlerin fotoğraflarını çektiğini fark edince hızla gözden kayboldu.

        16

        Yağmur Sarıoğlu’nun kullandığı Lamborghini Aventador’un içinde sigara içildiği gerekçesiyle galeri tarafından elinden alındığı iddia edilmiş, ancak Sarıoğlu iddiayı yalanlamıştı.

        17

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Linet ve Fransız sevgilisi Laurent Zalmonovic, önceki akşam Etiler’de bir restoranda akşam yemeği yedi. Çift, mekân çıkışında Fransız işadamının Linet için ülkesinden getirttiği otomobilde görüntülendi. Linet’in hediye otomobil için söyledikleri ise şaşkınlık yarattı.

        18

        Büyük otomobilleri kullanmayı tercih ettiğini söyleyen Linet, “Bu araç hiç bana göre değil. Ben küçük arabaları sevmiyorum. Eski aracımı kullanacağım” diyerek hediye Porsche’ye dair memnunniyetsizliğini basın mensuplarıyla paylaştı.

        19

        Fransız sevgilisi, şarkıcı Linet için Fransa’dan Porsche marka lüks bir araç getirdi. Ancak güzel şarkıcı, küçük bulduğu otomobili beğenmedi. Linet, memnuniyetsizliğini gazetecilerle paylaşmaktan çekinmedi.

        20

        Zalmonovic'in bu otomobili daha önce uçakla getirttiği söylenmişti.

        21

        GS’li futbolcu Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu'nun içinde sigara içilmesine izin verdiği gerekçesiyle 3 milyon liralık Lamborghini’sinin galeri sahibi tarafından geri alındığı iddiasına yanıt verdi.

        22

        Sabri Sarıoğlu önceki akşam eşi Yağmur’la Karaköy Mitte’deydi. Gecenin sonunda çifte, geçen hafta basına yansıyan “Arkadaşı Kerimcan Durmaz’a araç içinde sigara içmesine izin verdiği için galeri sahibi Mehmet Çelik, kullandıkları 2015 model Lamborghini’yi geri aldırdı” iddiası soruldu.

        23

        ORTAMI GEREN İDDİA

        Ünlü futbolcu, bunun üzerine gülerek “Yok öyle bir şey. Bu arabanın sahibi benim. Bana ait olanı da kimse benden alamaz” dedi. İddialar nedeniyle gergin olduğu fark edilen Yağmur Sarıoğlu da önce muhabirlere “Haberi yaparken bize mi sordunuz?” diye çıkıştı, ardından ekledi: “Kimse arabamı almadı.”

        (Hürriyet)

        24

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTÜRK MAGAZİN
        Nani, İstanbul gecelerinin tozunu attı! Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Luis Nani ve eşi Daniela Martins, önceki akşam Ulus’taki Sunset’te yemek yedi.

        28

        Sempatik oyuncu Ersin Korkut, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda büyük panik yaşamıştı.

        29

        Yeni aldığı Porsche’sini kapı önüne bırakıp birkaç dakikalığına Nişantaşı'nda AVM'ye giren Korkut, çıkışta aracını göremeyince çok korktu.

        30

        Telaşla valelerin yanına giden oyuncu, “Yavv arabam nerede, 5 dakika olmadı daha, nereye gider bu?” diye sordu. Ceza kesilmesin diye garaja park edildiğini duyunca rahatlayan Korkut, soluğu otoparkta aldı. Birkaç dakika içinde de son sürat oradan uzaklaştı.(Günaydın)

        34


        Sabah 650 bin lira değerindeki Mercedes G350 CDI cipiyle Akmerkez’de alışveriş yapan ünlü futbolcu, akşam da eşi Tuğba Hanım’la birlikte yeni aldığı 850 bin lira değerindeki Porsche 911 Turbo S otomobiliyle gezmeye çıktı.

        35

        Gündüz kendisine bilet uzatan Milli Piyango satıcısını geri çeviren Belözoğlu, “Piyangoya gerek duymuyorum” dedi.

        36

        Emre Belözoğlu’nun daha önce kullandığı otomobiller arasında Ferrari F12 Berlinetta, Porsche 911 GT3, Mercedes SL 63 AMG ve Mercedes E500 cip de bulunuyor.

        37

        Son günlerde ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Jose Sosa, kendini ödüllendirdi.

        38

        225 bin Euro’luk lüks bir cip alan Sosa, eşiyle bir AVM'de alışveriş yaptı. Sosa, gazetecileri kırmayıp objektiflere poz verdi.

        39

        Uzun bir aranın ardından şov programıyla ekranlara dönen şovmen Beyazıt Öztürk, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yeni aldığı lüks cipiyle Bebek trafiğinde seyreden şovmen, gazetecileri selamlamadan geçmedi.