Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Altuğ o fotoğraf hakkında konuştu! Olay olmuştu - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Yaz tatiline ara veren ve birkaç günlüğüne İstanbul'a gelen Altuğ, kızı Su'nun eğitimi hakkında da konuştu.

        2

        Ünlü oyuncu, "Su'nun eğitimi gayet iyi gidiyor. Kendisi sabah erken saatlerinde hazırlanıp dersinin başına geçiyor. O yüzden çok gururlanıyorum. Şu anda özel hocalık bir durumumuz yok." dedi.

        3

        Altuğ, sosyal medyada kendisine gelen yorumlar hakkında, "Ben adaletli bir insanım. Biri haksızlık yaptığı zaman dayanamıyorum. Gelen kötü yorumları aştık artık. Evlenirken kimseden izin istemedik ki biz. En başta ailelerimiz olumlu yaklaştı zaten gerisi umurumda değil. Biz birbirimizi sevdik evlendik. Ama gelen edepsiz yorumlara tahammülüm yok" ifadelerini kullandı.

        4

        Geçtiğimiz hafta paylaştığı photoshoplu fotoğraflarıyla çok konuşulan Altuğ, "Photoshoplu fotoğraflar tabii ki de paylaşabilirim. Kendimi hiçbir zaman gizlemiyorum. Benim çok iyi fotoğrafçı tanıdıklarım var istesem çok farklı şeyler de yaparım. Ama inanın uğraşmıyorum. Neysem oyum." şeklinde konuştu.

        5

        MAKYAJSIZ FOTOĞRAFIYLA KONUŞULMUŞTU

        Altuğ, geçtiğimiz günlerde makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını yayınlamıştı.

        6

        Takipçileri Altuğ’un fotoğrafını doğal bulup beğeni yağmuruna tutarken bir kullanıcı, "Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama 'doğal' demeniz komik" yorumunu yapmıştı.

        Hemen cevap veren Pınar Altuğ, "Rica etsem estetiklerimi bir yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki..." yazmıştı.

        Başka bir takipçisi de Altuğ'a, "Demekki para her şeyin çözümü değilmiş" yorumunu yaptı. Altuğ da, "Evet, mesela asla kalbi güzelleştirmiyor." yanıtını vermişti.

        7

        SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞMÜŞTÜ

        45 yaşındaki oyuncu, tatilinden yayınladığı karelerle daha önce sosyal medyanın diline düşmüştü.


        8

        Bikini giyen Altuğ, fotoğraflarda göbeğini siyaha boyayarak mayo görüntüsü vermeye çalışması alay konusu olmuştu.

        9

        "ONLARA UZANACAK DİLİ KOPARIRIM"

        Altuğ geçtiğimiz günlerde de , "Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar... Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlara uzanacak dili koparırım." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ