Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Gültekin'in acı haberine ünlüler isyan etti - Magazin haberleri
        1

        YALIN

        Çok üzgünüm Pınar!Seni gönlünce yaşatmayan bu dünyaya ve seni koruyamayan bu düzene çok kızgınım...

        2

        DENİZ SEKİ

        Dünyalar güzeli bir kızımızı daha kaybetmemek için daha kaç can gitmesi gerekiyor? Artık yeter! Gerekli yasaların acilen çıkarılması ve bu cani katillerin en ağır cezayı alması gerekiyor.

        Kadın cinayetleri artık son bulsun. Allah acılı ailesine sabırlar versin. Dilerim bunu yapan kanı bozuk en ağır cezayı çeker.

        3

        CEDİ OSMAN

        Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bir erkek olarak utanıyorum bu haberleri gördükçe. Umarım artık bu son olsun... Cennete git Pınar.

        4

        TARKAN

        Katillere, canilere lanet okumak ne işe yaradı bugüne kadar? Hiç bir işe yaramadı, yaramıyor...

        Katillere hakettiği cezaları vermeyip, bir de cezalarını hafifletecek abuk sabuk gerekçelerle bu canavarların yanında duran bu düzen ne zaman değişecek?

        5

        HADİSE

        Haberi gördüğümden beri yazıp yazıp siliyorum birçok şeyi. Bela okumak, küfür etmek, lanetlemek... Hepsini yaptık! Ama hala bir çözüm bulunamadı kadına şiddete! Çok üzgünüm Pınar...

        6

        BERFU YENENLER

        Bir erkek annesi olarak oğlumu yetiştirirken hata yaparsam diye ödüm kopuyor! Bir canlının, bir çocuğun, bir kadının yaşayacağı herhangi bir açıdan sorumlu olursa diye aklım çıkıyor!

        Her kadın yetiştirirken oğluna iyiyi, kadının kıymetini, hayvanların güzelliğini, başka bir canlının varlığının değerini öğretmek zorunda! Önce kendi oğlumdan sonra çevremdeki herkesten sorumluyum, hepimiz sorumluyuz. Şiddetin hiçbir türlüsüne kimse göz yumamaz!

        7

        MURAT BOZ

        Boğazım düğümleniyor, çok üzgünüm... Ailesine, sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin.

        8

        DEMET AKALIN

        Allah belanızı versin kökünüz kurusun! İnşallah geberip gidersiniz!

        9

        SERAY KAYA

        Bir kadın olarak, bir insan olarak çok üzgünüm... Bu kadar alışmak, olanlara bu denli sessiz kalmak korkunç... Neredeyse her yeni güne kadın, çocuk, hayvan cinayetleri, tecavüzleri ile uyanıyoruz. Koruyamadığımız her canın elleri bizim boynumuzda... Mekanın cennet, ışık olsun...

        10

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Elveda Pınar... Yine elimiz kolumuz bağlı bir elveda... Dilin ucunda durmayan acı sözlerle ve tekrarlanan çaresizlikle sana elveda... Tüm neşemizi al da git.

        Tüm beceriksizliğimizi, tüm boş sözlerimizi al da git. Belki akıllandırır şimdi bu gidiş. Belki canilere nefes olmaz bu dünyada. Belki sondur gidişin tüm kadınlar için...

        Yetmeyen cezaları, çıkmayan derin yasaları al da öyle git. Öyle git ki uzun süre kendimize gelemeyelim. Normalleştirilen bu kadın cinayetleri algısına artık dayanamayanlar için yine yeniden bir ceza olsun gidişin. Yeter artık!

        11

        SEDA SAYAN

        Allah'ım senin ailene sabır versin... Yavrum nur içinde uyu.

        12

        IŞIN KARACA

        Ne istedin yahu! Ayrılığın neresini anlamadın! Bacaklarının arasındaki seni erkek yapmıyor! Siz daha erkek çoçuğunuza, "Paşam, kralım, aslan oğlum" deyin. Bilinç altına üstünlüğü yerleştirmeye devam...

        Fiziksel gücün daha çok diye boğ, yak bir de beton dök. Bu ne hırs! Bu ne acımasızlık! Bu kadına şiddet değil! Ah Pınar; Ailenin halini düşünemiyorum. Sevenlerin, dostların ve ölüm sebebin bir kadın tarafından yetiştirilen bir erkeğin acizliği...

        Yıllardır "Eğitim evde başlar" diyorum. Esas eğitim bu... Evladını düzgün yetiştir. Bırak kadını, bir canlının yaşam hakkı olduğunu öğret. Şiddet bir seçim değil.

        Siz şiddeti sadece fiziksel mi zannediyorsunuz? Bilmediğimiz, görmediğimiz, kapalı kapılar arkasında yaşanan milyonlarca hikaye var. Ama yetmedi mi? Bugün yine insanlığımızdan utandık.

        Bugün yine bir kadını koruyamamanın dehşeti ile uyandık. Hiçbir suçun yoktu güzel kız. Yattığın yer incitmesin...