Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Randers - Galatasaray maçı sonrası yazar yorumları - GS haberleri - Futbol Haberleri
        1

        İBRAHİM YILDIZ: Galatasaray, Randers’e göre daha iyi bir takım. Kaliteli oyuncuları var. Biraz dikkatli olsalar Danimarka’dan galibiyetle dönebilirlerdi. İstanbul’da farklı bir skor alacaklarını söyleyebiliriz.

        2

        Ayrıca Muslera’dan söz etmek gerekirse form düşüklüğü yaşadığı gözüküyor. Yaptığı bir hata maçın tüm akışını değiştirebilirdi. Sezona iyi başlamadı. Yine de tecrübesi ile bu durumdan çabuk kurtulacaktır.

        3

        Şunu da kabul etmek gerekir ki her şeye karşın Galatasaray’ın geniş ve iyi bir kadrosu var. Bu da Fatih Terim’in elini güçlendiriyor. Hem lig de hem de Avrupa maçlarında Sarı-Kırmızılılar daha iyi maçlar çıkaracaktır. Bir iki hafta sonra diğer takımlar gibi oturmuş bir takım izleyeceğiz.

        4

        ALİ GÜLTİKEN: Oyundan ve skordan çok mutlu muyuz? Dolu dolu 'evet' diyemiyoruz... Mutsuz muyuz? Mutsuz da değiliz. Galatasaray, maçın genelinde düşündüğü oyun planında kalarak hem oyunu belli bir noktada tuttu hem de skor olarak istediğinin bir bölümünü cebine koydu.

        5

        Marcao'nun yerine görev yapan Alpaslan, yeni olmasına rağmen Marcao'yu çok aratmadı. Deplasmanda rakibe verilebilecek pozisyonlar var. Bunları da makul görüyorum. Muslera'nın ne kadar önemli bir yetenek olduğunu bir kez daha gördük. Fatih Hoca'nın kafasında deplasmanda fizik gücü yüksek, daha atletik ve topu daha çok kontrol eden bir oyuncu ile oynama düşüncesi vardı. Bu düşüncesinin sonuçlarını da belli miktarda gördü.

        6

        Belki gol olarak skora yansımadı ama oyun içindeki diğer görevleri için başarılı olduğunu söyleyebiliriz. İşin bütününe baktığımızda 'Galatasaray, İstanbul'da bu rakibi geçer' düşüncesine hepimiz sahip olmuşuzdur.

        7

        BÜLENT TİMURLENK: Formunun zirvesindeki Diagne ve fazla kilolarına rağmen kalitesiyle son maçta sivrilen Feghouli kulübede. Arda, Babel ve Falcao da vardı... Şehre bu büyük yıldızlar geldiği için maça bilet alan ev sahibi takım taraftarı ve gurbetçilerimiz "ağır" ağabeyleri ancak son 30 dakikada görebildiler.

        8

        Galatasaray'da "o eski halinden eser yok şimdi" şarkısını çaldırtan çok futbolcu var.

        9

        Bir bireysel hatasına rağmen 3-4 net kurtarış yapan Muslera'yı bu listeye dahil etmiyorum ama Yedlin, Taylan, Emre Kılınç, Emre Akbaba ve Mostafa'nın iyi zamanlarından çok uzakta olduğu bir G.Saray'ın düşük bütçeli bir takım karşısında bile zorlanacağını tahmin etmek zor değildi.

        10

        Galatasaray turu geçer ama hem lig hem de Avrupa Ligi için sanki bilgisayarı yeniden başlatmak lazım.

        11

        OSMAN ŞENHER: Ben, Avrupa kupalarında bu hataları kabul etmiyorum. Galatasaray yıllardır bu hataları yapıyor. İşin en kötüsü de Fatih Terim buna çare bulamıyor.

        12

        Emre Akbaba sakatlıktan çıktı, ilk defa dün oynadı. Ne oynadığını ben anlayamadım! Aynı şekilde Mustafa Muhammed... Bu çocuk belli ki problem yaşıyor. İlk geldiği zamanki futboluna bakıyorum, bir de dün geceki performansına...

        13

        Bir gerçek var ki; tempo olarak oynanan futbolun bir tık daha yukarı çıkarılması lazım. İlerleyen haftalarda mutlaka Fatih Terim bunu düzeltecektir, hiç şüphem yok.

        14

        Ama şu an aksaklıklar görülüyor. Düşünebiliyor musunuz, hepimizin sevdiği Muslera bile öyle bir hata yapıyor ki rakibin ayağına top veriyor. Adam iyi vursa takım mağlup duruma düşecek. Böyle hata olur mu Allah aşkına! Tamam taraftar oyuncuları seviyor ama hop oturup hop kalkıyor, yüreği ağzında maç seyrediyorlar.

        15
        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ