Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Ablayı Hamile Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ablamın Hamile Olması Anlamı Nedir?

        Bu rüyalar olumlu olayların başlangıcını sembolize eder rüyadaki diğer sembollerin kombinasyonuna bağlı olarak yan bir anlamı da olabilir. Bir akrabanın hamile olduğunu görmek olumlu bir şeydir. Hamilelik rüyaları müjde demektir. Rüya sahibine bazı kapıların açılacağı söylenir. Rüyada ablayı hamile görüp göbek bağını da görmek, annenizin veya başka bir akrabanızın desteği ile üstesinden geleceğiniz bazı sorunlarla karşılaşacağınıza delalettir. Aynı zamanda size yakın insanlardan güçlü sevgi duyguları alacağınız anlamına da gelir.

        Rüyada Ablamın Hamile Olması Anlamı Nedir?

        Bir kadının rüyada hamile kalması, alacağı malın helal ve bereketli olacağına, rüyada ablamın hamile olması ne anlama gelir? Rüya sahibinin ve ailesinin müjdeli haberler alacağına, mutlu olunacak bir olayın yaşanmasına aynı zamanda ömrünün uzun olmasına ve sıhhatinin düzelmesine delalet eder. Bazı rüya âlimlerine göre gebelik, rüya sahibinin hayatında alacağı rızkın bol olacağına, rüyanın sahibine Allah'ın bereket vereceği uzun bir ömrün işareti olabileceğine işarettir. Rüyada ablanın hamile olduğunu görmek veya karnını okşadığınızı görürseniz, bu şansa işarettir ve içinden çıkılamayan durumlardan çıkıp, iyilik görmeye işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada tanıdığınız birinin hamile olduğunu görmek, o kişiyle daha yakın bir ilişki yaşayacağınıza delalettir. Bir akrabanızı veya tanıdığınızı hamile görürseniz evinize neşe gelir. Tanımadığınız başka bir hamile kadının size doğru geldiğini veya sizinle konuştuğunu görürseniz, size yardımcı olacak biriyle tanışacağınıza veya onunla ilişki kuracağınıza yorumlanır.

        Rüyada Ablanın İlk Defa Hamile Olması

        Rüyada hamile olan kişileri görmek müjdeli haberlerden biridir. Bu rüya bolluğun bereketinin sembolüdür. Rüyada aile bireylerinden birilerini hamile görmek aile içinde yaşanacak olan güzel günlerin sevinçleri durumların habercisidir. Rüyada ablanın ilk defa hamile olması bereketli günlerin geldiğinin hane halkının sevineceği umutlu olayların yaşanmasına delalettir. Rüyada ablanın hamile olduğunu görmek, uzun zamandır beklenen bazı dileklerin gerçekleşeceği anlamına gelir.

        Rüya sahibinin ve çevresinin mutluluk ve esenlik dönemine gireceğini gösterir. Rüyada hamile olmak ya da ablanın hamile olduğunu görmek, içinizde taşıdığınız kederlerden kurtulma yeteneğine sahip olduğunuza ve hangi probleminiz varsa üstesinden gelebileceğinize delalettir. Müjdeli ve güzel haberlerin gelmesi yakındır. Eğer gerçek hayatta hamile bir kardeş varsa bu rüya kişinin hayırlı bir doğum yapacağına ve kısa sürede eski gücüne kavuşacağına işarettir.

        Rüyada Ablanın İkinci Defa Hamile Olması

        Rüyada sık sık hamile olduğunuzu görmek aynı zamanda olgunluk ve kişisel gelişim ile de ilgilidir. Yerine getirilmesi gereken sorumlulukların olduğunu da sembolize eder. Rüyada ablanın ikinci defa hamile olması beklenilen haberlerin kısa sürede geleceğine delalettir. Rüyada ablanın hamile olduğunu görmek, herhangi bir nedenle gerçekleştiremediğiniz bir iş fikriniz, beklenilen bir haber varsa rüyada hamile olunması zamanının geldiğinin işaretidir. Aynı zamanda ailecek sevinilecek mutlu haberin işaretidir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ