Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Ayakkabı Hediyesi Almak Ne Anlama Gelir? Rüyada Birine Yeni Ayakkabı Almanın Anlamı Nedir?

        Rüyada ayakkabı mantık demektir. Ayakkabı hediye edilmesi ise akıl danışacağınız ya da akıl vereceğiniz bir olay yaşanacağını gösterir. Güzel şık bir ayakkabı hediye etmek kendinizi iyi ve huzurlu hissedeceğinize, mantıklı kararlar vereceğinize güzel gelişmelerin olacağına, hayatınızda sürpriz gelişmeler olacağına ve her şeyin yolunda gideceğine delalettir. Rüyada ıslak veya rahatsız ayakkabı giymek, ya da başkasına almak bir fikre veya tutuma uymayı reddettiğinizi gösterir.

        Rüyada Birine Yeni Ayakkabı Almanın Anlamı Nedir?

        Rüyada ayakkabı görmek, hayatta atacağınız adımlara ve çıkacağınız yollara işarettir. Ayrıca ilerleme kaydettiğinizde çevrenizde yarattığınız imajı da temsil eder. Rüyada görülen veya giyilen ayakkabı, hayattaki konumunuzu nasıl koruduğumuzu veya kendimizi hayatımızda nasıl ifade ettiğimizi gösterir. Bazı âlimlere göre ayakkabı görmek, güç ve kuvvet kazanmak, mantıklı hareket etmek akıl vermek ya da akıl danışmakla tabir edilir. Rüyada birine yeni ayakkabı almanın anlamı nedir? Ayakkabıyı alacağınız kişiye akıl vereceğinizi bir konu hakkında mantıklı davranması gerektiğini vurgulayacaksınız demektir. Rüyada rahat ayakkabı almak ya da giymek, çevrenizden memnun olduğunuza, baskı altında kalmadan hedeflerinize ulaşma yolunda ilerlediğinize delalettir.

        REKLAM

        Rüyada ayakkabı almak rüyayı görenin ulaşmak istediği büyük bir mevkiye erişmeye işaret ettiğini görür. Beyaz ayakkabılar, giyen kişinin dürüstlüğünü simgeler. Beyaz, özel saflığın bir işaretidir. Kırmızı ayakkabılar tutku ve mücadele ruhunu temsil eder. Bir erkeğin rüyada birine yeni ayakkabı aldığını görmek, onun hayalini kurduğu isteklere ulaşma çabasına ve mesleğinde yardım edeceğine işarettir.

        Rüyada Tanımadığın Birine Yeni Ayakkabı Almak

        Rüyada bir veya birkaç ayakkabı satın almak, rüya sahibinin hayatında onu daha iyi hale getirecek kararlar alacağına işaret eder. Genel olarak, rüyalardaki giysiler, ayakkabılar hayata karşı tutumumu ve bu yolda atılacak adımları gösterir. Rüyada tanımadığın birine yeni ayakkabı almak, gelecek planları ile tabir edilir. Rüyada tanınmayan bir kişiye ayakkabı almak istemli ya da istemsiz olarak bir kişinin hayatında önemli kararlar almasını sağlayacak ve buna vesile olacağınızın işaretidir. Rüyada yeni ayakkabı satın almak, gelecekte başarıya götürebilecek önemli mesleki beceriler kazanacağınızı gösterir.

        Genel olarak ayakkabısız veya yalınayak olmak, düşük benlik saygısı veya eksikliği güveni olabilir. Rüyada sağlam bir ayakkabı giymek, iyi bir zemine sahip olduğunuzu gösterir. Emin ve kararlı adımlar atılacağının işaretidir. Rüyada farklı ayakkabı çıkarıp giymek, ya da farklı ayakkabı seçip diğerini almak, rol değişikliğine ve fikir değişikliğine işaret eder. Rüyada çok büyük ayakkabı satın almak ya da giymek, kişinin karar verdiği bir konuyla alakalı ikileme düştüğünü kararın doğruluğunu sorguladığını gösterir. Diğer taraftan kişinin aldığı kararlar hayattaki rolüne uymayabileceğinin uyarıcısıdır.

        Yeşil ayakkabılar, gelecekteki yolunuzda gücünüzü maneviyatınızı temsil eder. Rüyada kırmızı ayakkabılar, hedefleriniz konusunda tutkulu olduğunuz ve bazen fevri davranabileceğiniz anlamına gelir. Pembe ayakkabılar, yanlış kararlar verileceğinin işaretidir. Gümüş ayakkabılar, zor bir kararla karşı karşıya olduğunuzu, akıllıca seçim yapmanız ve ilgili herkese karşı adil olmanız gerektiğini gösterir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ