Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Dişin Kırılması Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Alt, Arka ve Ön Dişlerin Kırılması Anlamı Nedir?

        Rüyada Diş Kırılması

        Rüyada diş kırılması istenen rüyalardan biri değildir. Çünkü bu rüya alimler tarafından pek hayırlı görülmez. Bu rüyayı gören kişi özellikle çalışma yaşamında çok fazla zorlukla karşılaşır. Ancak bir başka yoruma göre kişi çok fazla zorluk yaşasa bile eğer çaba harcarsa bu zorlukları kısa sürede atlatabilir. Bir diğer yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin ailesinde bereketin azalacağı anlamına gelebilir.

        Rüyada Dişin Kırılması

        Rüyada dişin kırılması rüya tabir eden alimler tarafından anlamı olumluya yorulan bir rüya değildir. Genellikle rüyada dişler aileye yorulmaktadır. Her bir diş bir aile bireyini temsil etmektedir. Dolayısıyla rüyada dişin kırılması ailede birinin zarar görmesine yorulabilir. Bazen bu alimler tarafından aileden birinin sağlık problemi ya ada ölüm haberine de yorulmaktadır.

        REKLAM

        Rüyada Ön Dişin Kırılması

        Rüyada ön dişin kırılması anlamı hayırlı olan ve istenilen rüyalardan biri değildir. Bu rüya, rüya sahibinin çevresindeki güvendiği kişi ya da kişilerin ortada herhangi bir neden yokken rüyayı gören kişiye sırtlarını çevirmelerine işaret eder. Bu durum rüya sahibinin yalnız kalmasına neden olur. Bazen bu rüya, aile içinde yaşanacak tartışmalara da yorulabilir. Bir başka yoruma göre, rüya sahibi maddi kayba uğrayacaktır. Eğer rüya sahibi borçlu ise borçlarını ödemekte zorlanacak ve daha büyük yüklerin altına girmek zorunda kalacaktır. Bu rüyayı gören kişinin maddi ve manevi zorluk yaşayacağına inanılır.

        Rüyada Dişlerin Kırılması

        Rüyada dişlerin kırılması oldukça hayırsız rüyalardan biridir. Bu rüyayı gören kişi ailesi ile ilgili çeşitli zorluklar yaşayabilir. Bunlardan biri de aile içinden birinin sağlık problemleri yaşamasıdır. Genelde bunun ciddi olduğuna inanılır ve bu hastalıkların sonucunda olumsuz durumlar ortaya çıkabilir. Bu rüyayı gören genellikle ciddi hastalıklarla boğuşmak zorunda kalabilir. Bu hastalıklar bazen ölümle de sonuçlanabilir.

        REKLAM

        Rüyada Alt Dişin Kırılması

        Rüyada alt dişin kırılması hayırlı görülmeyen rüyalardan biridir. Bu rüyanın genelde akrabalarla ilgili olduğu düşünülür. Bu rüyayı gören kişinin akrabalarından biri ölüm riski olan bir sağlık sorunu yaşayabilir. Bu süreç aile için oldukça kötü geçecektir. Bir başka yoruma göre de rüyayı gören kişi bahtsız bir döneme girebilir. Maddi ve manevi açıdan rüyayı gören kişi bu dönemde bunalı ve zorluk yaşar.

        Rüyada Arka Dişin Kırılması

        Rüyada arka dişin kırılması oldukça olumsuz anlamlara sahip bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi genel olarak yaşamında zor bir döneme girer. Bu zorluklar maddi olabileceği gibi hastalıklar ile de ilgili olabilir. Rüyada diş aileyi temsil ettiği için zorluklar genel olarak aileyi ilgilendirebilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ