Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Diş Çekmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Kendi Dişini Çekmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Diş Çekmek

        Rüyada diş çekmek genel olarak hayırlı bir rüya olarak görülmez. Bu rüyayı gören kişi genel olarak yaşamında zorluklarla karşılaşır ve mutsuz bir dönemden geçer. Rüya sahibinin sorunlarını yalnız başına çözmesi mümkün değildir. Bu yüzden problemlerini çözebilmek için rüya sahibi yakınlarından mutlaka destek almalıdır.

        Rüyada Kendi Dişini Çekmek

        Rüyada kendi dişi çekmek hayırsız rüyalar arasında sayılır. Bu rüyayı gören kişi zor bir döneme girer ancak çaba harcarsa yine kendi çabasıyla bu zorluklardan kurtulabilir. Farklı bir yoruma göre de bu rüya hayırlı görülmektedir. Bu rüyayı gören kişi uzun zamandır küs olduğu bir akrabasıyla barışabilir. Yine bir başka yoruma göre, rüya sahibinin ailesinden biri hasta olabilir.

        REKLAM

        Rüyada Azı Dişini Çekmek

        Rüyada azı dişini çekmek genel olarak hayırlı görülen rüyalardan biri değildir. Bu rüyayı gören kişi genelde yaşamında zorluklarla karşılaşır. Farklı bir yoruma göre rüya sahibi kendisi bencil ve iyi niyetli olmayan biri olduğundan başına olumsuzluklar gelmektedir.

        Rüyada Çürük Diş Çekmek

        Rüyada çürük diş çekmek diğer diş rüyalarının aksine hayırlı bir rüya olarak görülür. Bu rüyayı gören kişi zorlukların üstesinden gelir, huzursuzluğuna neden olan şeyleri ortadan kaldırır. Rüya sahibinin kendisi ya da ailesinden biri hasta ise kısa zamanda iyileşir. Bu rüyayı gören kişi yaşamında kendisine yeni bir sayfa açar.

        Rüyada Diş Ağrısı Çekmek

        Rüyada diş ağrısı çekmek çok çeşitli anlamları olan bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişinin özgüven sorunları olup yalnızlık yüzünden şikayetçi olduğuna inanılır. Genelde rüya sahibi yeterli desteği alamadığı için yaşamındaki sorunları çözüp bir türlü rahata kavuşamaz. Bu durumda alimler rüyayı gören kişinin çevresinde hakiki dostlar olmadığını belirtmektedir. Bu rüyanın uyarıcı olduğunu düşünen alimler rüyayı gören kişinin en kısa zamanda bulunduğu çevreyi değiştirmesi gerektiğini öğütlemektedir. Dini açıdan bu rüyayı yorumlayan alimlere göre, rüyayı gören kişi kabirde azap çekmeyecek ve ahiret yaşamı da güzel olacaktır.

        Rüyada Başkasının Dişini Çekmek

        Rüyada başkasının dişini çekmek çok fazla anlama gelen bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi yapısı gereği patavatsız olduğundan kendisini zor bir duruma düşürecektir. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin kendisinden yardım isteyen ihtiyaç sahibi birine yardım edeceğine ancak yine patavatsız bir davranışı yüzünden bu kişinin kalbini kıracağına işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ