Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika Beşiktaş transfer haberleri | Ersin Destanoğlu da gidiyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, bir ayrılığa daha hazırlanıyor! Frankfurt'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın ardından Ersin Destanoğlu da kariyerine Avrupa'de devam edecek.

        2

        21 yaşındaki kaleci için Fransa, Almanya, Avusturya ve Hollanda'dan kulüpler Siyah-Beyazlılar ile temaslarını sürdürüyor.

        3

        Nantes, Lyon, Nice, Ajax, Schalke 04 ve Red Bull Salzburg, 21 yaşındaki file bekçisini kadrosuna katmak kulüpler arasında yer alıyor.

        4

        Ersin Destanoğlu'nun Beşiktaş'ta kalması ise zor görünüyor. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan milli kaleci, gelecek sezonun devre arasınde serbest durumda olacak.

        5

        Ersin'den bonservis geliri elde etmek isteyen Beşiktaş, transfer dönemi sona ermeden en iyi teklifi sunan kulüple anlaşmaya çalışacak.

        6

        Siyah beyazlıların altyapısından yetişen Ersin, son 3 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. 21 yaşındaki file bekçisi, geride kalan 3 sezonda 86 maçta forma giydi.

        7

        KAZANCI 120 KAT ARTTI

        Eintracht Frankfurt'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın yıllık ücreti 1 milyon Euro olacak.

        8

        Siyah beyazlılardan yıllık 150 bin lira alan 21 yaşındaki oyuncunun kazancı böyleyece 120 kat artmış olacak.

        9

        KAZIMCAN İÇİN YİNE RET

        Rıdvan Yılmaz'ın yerine sol bek arayan Beşiktaş, Altay'dan Kazımcan Karataş için teklifini 900 bin Euro+sonraki satıştan yüzde 20 pay olarak yükseltti.

        10

        Ancak 2 milyon Euro'da direten İzmir ekibi bu teklifi kabul etmedi. İki kulübün son bir görüşme daha yapacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ