Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Samuel Eto'o'dan Beşiktaş'a teklif: "25 golden az atarsam yarı ücret alırım" - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Meriç MÜLDÜR

        Mario Gomez’in ani ayrılışı ile sıkıntıya düşen Beşiktaş’ta forvet arayışları hız kazanırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz nisan ayında da Kartal’la adı geçen ve Siyah-Beyazlı yönetici Deniz Atalay görüşme yaparken görüntülenen Samuel Eto’o’nun ismi yeniden gündeme geldi.

        Kamerunlu yıldızın menajeri, görüştüğü Beşiktaş Kulübü yetkililerine Eto’o’nun da Siyah-Beyazlı takımda oynamaya sıcak baktığını belirtirken “Eto’o’nun, Mario Gomez’in boşluğunu doldurabilecek kapasitede bir futbolcu olduğu ortada. Hatta Beşiktaş’ta başarılı olacağına o kadar emin ki ‘Orada 25 golden az atarsam anlaştığım paranın yarısını almam’ mesajını size iletmemi istedi” şeklinde konuştu.

        ANTALYA’YA TEKLİF YAPILMADI

        Öte yandan Siyah-Beyazlı kurmayların Eto’o ile kesinlikle bire bir temas kurmadığı belirtilirken, sadece menajeri ile bir ön görüşme gerçekleştirildiği kaydedildi. Antalyaspor ile de irtibata geçilmediği ve şu aşamada bir transfer teklifinin

        yapılmadığı belirtildi. Ancak maddi sıkıntı içinde olan Akdeniz kulübünün şartların oluşması halinde Samuel Eto’o’yu Beşiktaş’a gönderebileceği öğrenildi.

        GEÇTİĞİMİZ SEZON 20 GOL ATTI

        Kariyeri başarılarla dolu olan Samuel Eto’o Avrupa’nın birçok dev kulübünde forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Antalyaspor’a geldi. Müthiş bir sezon geçiren ve attığı birbirinden şık gollerle adından söz ettiren 35 yaşındaki yıldız

        geçtiğimiz sezon ligde 20 gole imza attı.

        MARIO BALOTELLI VE HUNTELAAR RADARA GİRDİ

        Beşiktaş yönetimi, Eto’o için nabız yoklarken bir yandan da diğer alternatiflere yönelmiş durumda... Manchester City’nin golcüsü Bony ile temas halinde olan Siyah-Beyazlı kurmayların radarına şimdi de Schalke’nin Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar ile geçtiğimiz sezon Milan’da kiralık oynayan Liverpool’un oyuncusu Mario Balotelli girdi.

        Özellikle Balotelli konusunda teknik direktör Şenol Güneş’in fikri önem taşıyor... Disiplinsiz davranışları nedeniyle gittiği her takımda istenmeyen adam ilan edilen İtalyan golcü için deneyimli teknik adam olumlu rapor verirse Balotelli’nin kiralanması için resmi girişimler başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ