Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Merak Edilenler WhatsApp Web nedir? WhatsApp Web masaüstü nasıl kullanılır? - Teknoloji Haberleri

        Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 4 yıl kadarönce yayınladığı güncellemeyle WhatsApp Web sürümünü kullanıma sunmuştu. iOS, Android gibi işletim sistemine sahip cihazlardaki WhatsApp ile uyumlu olan web sürümü farklı platformlarda kullanılabiliyor.

        WHATSAPP WEB NEDİR?

        Bilgisayarınızda, web tarayıcınız üzerinden kullanmanızı sağlayan ve WhatsApp tarafından geliştirilen bir hizmetolan WhatsApp Web’e web.whatsapp.com adresinden ulaşabilirsiniz. WhatsApp’ı bilgisayar üzerinden kullanabilmek için internete bağlı bir akıllı telefon ve PC’nizin olması yeterli.

        WhatsApp Web, telefonunuz üzerinden çalıştığı için onu kullandığınız sırada telefonun bağlantısını kesmemeniz gerekiyor. Bunun yanında fotoğraf ve video gönderiyorsanız, veri tüketimini azaltmak için telefonunuzu Wi-Fi üzerinden internete bağlamayı tercih edebilirsiniz.

        WHATSAPP WEB’E NASIL BAĞLANILIR?

        Whatsapp Web'e bağlanmak için şu adımları sırasıyla izleyebilirsiniz: Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresini açın. Daha sonra telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın. Android telefonlarda sohbet ekranındayken menüden WhatsApp Web'e dokunun. iOS'te ise ayarlardan WhatsApp Web'e giriş yapın. Telefonun kamerasınıbilgisayarınızın monitörüne yönlendirerek ekrandaki QR kodunu okutun.

        Bu işlemlerin ardından WhatsApp web'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ