Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Ciddi ve kararlı adımlar atmamız mümkün. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkabilir. Olaylara duygusal bakmak yerine mantıkla yaklaşmayı tercih edebiliriz. Her zamankinden daha karamsar ve soğuk tavırlar nedeniyle ilişkilerimizde aradığımız başarıyı elde etmemiz bugünlerde zor olabilir.

        KOÇ

        İş hayatınızda bugün etkili ve dengeli davranabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları değerlendirmek isteyen bir yapınız var. Akşam saatlerinde bazı işlerinizde iletişim sorunlarına açık olacaksınız.

        BOĞA

        Kendinizi geliştireceğiniz konularda harekete geçmeyi seviyorsunuz. Uzaklardan sizi sevindiren haberler almanız mümkün. Gece saatlerinde bazı iletişim problemlerine açık olabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bu aralar kendinizi ve yaşadığınız olayları gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Gücünüzü yeniden elde etmek istiyorsunuz. Bu aralar bazı konuların karşınıza gelmesi tesadüf değil

        YENGEÇ

        Sosyal çevrenizin zenginliği ve hareketliliği özel yaşantınıza da dokunuyor. Bugün, sevdiğinizle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Gece saatlerinde arkadaşlarınızla iletişiminizde dikkatli olun.

        ASLAN

        İşlerinizi toparladıktan sonra kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. İçinizdeki iyimserlik etrafınızı sarabilir. Gece saatlerinde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

        BAŞAK

        Aşkı yaşamak ve hayatınıza kattığı deneyimleri görmek istiyorsunuz. Bir yandan da önemli işler peşindesiniz. Kariyerinizi şekillendirirken daha net ve açık bir iletişimi tercih etmelisiniz.

        TERAZİ

        Etrafınızdaki olaylar sizi değiştiriyor ve hayatı farklı algılamanıza neden oluyor. İçinizdeki gücü keşfetmeli ve huzurunuzu yeniden kazanmalısınız. Maddi konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir.

        AKREP

        İşbirliklerine ihtiyacınız var. Çevrenizle beraber adım atacağınız konularda duygusal olarak dengeyi sağlayacaksınız. Özel hayatınızda iletişim hassaslıklarına gece saatlerinde dikkat edin.

        YAY

        İşlerinizdeki güzel gelişmeleri parasal sonuçlara bağlamak isteyebilirsiniz. Bugün sadece somut gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Konuşmalarınızı akşama kadar halletmeye çalışın.

        OĞLAK

        Yeni seçenekler ve olasıklıklar sizi heyecanlandırıyor. Bugün istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Gece saatlerinde özel hayatınızda bazı iletişim sorunları oluşabilir.

        KOVA

        Önemli işleriniz bazen gözünüzde fazlasıyla büyüyor. Harekete geçmeden işlerinizi tamamlamanız imkânsız. Aile hayatınızda bazı hassaslıklar gece saatlerinde devreye girebilir.

        BALIK

        Arkadaşlarınız her yönden sizi geliştiriyor. Önemli duygusal işlerinizde istediğiniz destekler bugün karşınıza gelecek. Gece saatlerinde iletişiminizde dikkatli olmanız gerekecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ