Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EĞER Galatasaray bu maçtan mağlubiyetle ayrılmadıysa, bunu Roberto Mancini'nin şansına bağlamak lazım. Çünkü italyan teknik adam, kupada aldığı Antalya ve Elazığspor uyarılarına karşın, hala ısrarla oynatmaya çalıştığı 3-5-2 sistemi ve bu oyun anlayışı ile Gaziantepspor önünde fark yemeden ayrılabildiyse, gerçekten çok şanslı olduğunu bilmesi lazım!

        Sahada oynanan oyuna bakıldığında, galibiyeti kaçıran takımın Galatasaray değil de, Gaziantepspor olduğunu görmek için, futboldan anlamaya bile gerek yok! Galatasaray'ın bu beraberlikle,

        şampiyonluk yolunda çok ama çok ciddi bir yara daha aldığını tespit etmek de zor değil... Sabri'nin sol bek olmayacağını, Dany varken Melo'nun stoper oynamak zorunda olmadığını cümle alem bilirken, Mancini ve yardımcılarının bilmemeleri de çok garip!

        Son bir sözümüz de yönetime... Hadi Hajrovic'i geçtik. Ama Alex Telles gibi bir oyuncuyu transfer edebilmek ne kadar büyük bir başarı ise o oyuncuyu bu kadar ihtiyaç duyulan bir haftada oynatamamak da bir o kadar büyük bir beceriksizliktir. Üç gün sonra o kontenjan nasıl boşaltılacaksa, pekala üç gün önce de boşaltılabilirdi. Bilmem anlatabildim mi!

        Diğer Yazılar