Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gece Güliz Ayla’nın ‘Parla’ albümünün tanıtımına gidince bir de ne gördüm, genç isimler birbirini desteklemek için aynı partide buluşmuş. Hani birbirini yemeye çalışan ablalarına-abilerine o kadar alışmışım ki bir arada poz veren Güliz Ayla, Onurr, Gökhan Keser ve Ozan Ünlü’nün yer aldığı kare mutlu etti doğrusu.

        Kameralar onları çekerken biz de barın köşesinde Karnaval Radyoları’ndan Ahmet Kamil’le dönem dedikodusu yapmaya başladık. Bu grup gibi Simge Sağın, Derya Uluğ, Cem Belevi, Edis, İlyas Yalçıntaş ekibi de birbirlerine desteği esirgemiyor. Tabii hepsinin henüz çok taze olmasının da payı vardır. İçlerinden biri büyüklük kompleksine kapılır gider mi onu bilemeyiz ama şimdiki halleri çok çekici.

        Şarkılarını kendi üreten Güliz Ayla’nın ‘Parla’ albümüne gelecek olursak, yapımda ‘Gelsin Öpsün Kalbimi’, ‘Öldür Beni’ gibi alternatif hitlerin yanı sıra ‘Yetmedi Mi’, ‘Diğer Yarım’ gibi sonbahar baladları da yer alıyor. Şarkıcının kendi pozitifliğine uygun şarkıları seçip yayınlaması bütünün içinden sıyrılmasını sağlayacak.

        *********

        HAFTA SONU OLAN-BİTEN

        -BU günleri Palandöken’de kayak tatiline ayıranlar Icebreak Palandöken’le karların üzerinde festival deneyimleyecekler. Tabii kuru kuru olmaz, ısınmak için Duman, Edis ve Erdem Kınay’lı Merve Özbey sahnede olacak.

        -Sağlık problemleri nedeniyle sahnelerden biraz uzak kalan İrem Derici, uzun süre sonra ilk İstanbul sahnesini bu gece Beyoğlu Jolly Joker’de yapıyor. Ankara Marka Festivali’nde karşılaştığım şarkıcının morali yine tavan olmuş.

        -Danimarkalı dream pop grubu Sleep Party People yani namı diğer ‘Tavşan Adamlar’ bu gece İKSV Salon sahnesinde olacak. Onların dinginlik verici müziğiyle baş başa kalabilmek için güzel fırsat.

        ***************

        İNANILMAZ DEĞİŞİM?

        SOSYAL medyanın da ana akım medyanın da en sevdiği haberlerden biri, ünlülerin eski fotoğraflarını basıp ‘inanılmaz değişim’ adı altında piyasaya sürmek. Yani şaşılacak bir şey yok, 10 sene önceki fotoğraflarınıza baksanız siz de kendinizi tanıyamazsınız sonuçta.

        Bu ara bu tür haberlerden nasibini alan kişi de Didem Soydan. Günümüzde ev hanımları için bile kendini baştan yaratmak sıradan bir şey haline geldiyse, görsel görünümünü işe döndüren bir model neden kendinde değişikliğe gitmesin ki? Bu tip konularda sonuca bakmak gerekiyor, yolculuğa değil!

        ****************

        HAFTALIK TAKINTILARIM

        -MERYEM Uzerli’nin yabancı damat umudu maalesef olmamış ama filminin galasında görücüye çıkardığı şişme dudaklar ise hiç olmamış! O kırık Türkçe’siyle eskiden sevimliydi belki ama bu haliyle tam Alamancı gelinlere dönmüş.

        -Hacı Sabancı kendine kız arkadaş değil koruma tutmuş galiba. Söylentilere göre Sabancı’nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, Demet Özdemir’in masasındaki bir kıza bardak fırlatmış. Tutkulu ilişki diye buna derim ben!

        -Hande Erçel, hiç komik olmadan en iyi komedi dalında ödül almıştı biliyorsunuz. O bizi güldüremedi ama Allah onun yüzünü güldürdü, yeni başlayan Murat Dalkılıç beraberliği iki tarafa da yakışmış bence.

        Diğer Yazılar