Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        *6 yıl kulüp başkanlığı yaptı..

        *9 yıldır Onur Kurulu Başkanı..

        *Vefat eden kardeşinin adını taşıyan turnuvanın 9 yıldır sponsorluğunu üstleniyor..

        *Kulübün geçmiş dönemden kalan borçların ödenmesine destek veriyor..

        *Şimdi de kulübe bir toprak kort kazandırdı, tüm masrafları tek başına karşıladı..

        Yani, o bir hami, o bir baba, o bir koruyucu, o bir şefkatli kollayıcı.. Sözünü ettiğim kişi Rami Berki’dir. İzmir Kültürpark Tenis Kulübü'nde (KTK), 6 yıl başkanlık yapan, 2010'den beri de Onur Kurulu Başkanı olan işadamı Rami Berki, kulübün de en eski üyelerindendir. Berki’nin benzeri bir işadamı başka kulüpte var mıdır bilemiyorum, ama onun varlığı Kültürpark Kulübü, İzmir ve Türk tenisi için çok ciddi bir şanstır, onu gayet iyi biliyorum.

        BİR AİLEYE KAVUŞMAK

        KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu ve gelmiş geçmiş tüm yönetimler de bu gücün farkındalar zaten. O yüzden minnet duygularını her fırsatta dile getiriyorlar. Uyaroğlu, "Tenis kulübüne üye olmak demek, aşkla bağlı olduğunuz bir sporu yaparken, bir aileye de kavuşmak demektir. Nasıl ki, ailenizi hiçbir zaman unutmuyorsanız, kulübünüze de benzer duygularla bağlanırsınız. KTK'nın Onur Kurulu Başkanı Rami Berki de bu vefanın en güzel örneğini sergiledi. Rami Berki'nin büyük desteğiyle, kulübümüze toprak kort kazandırdık. 9 yıldır Enis Berki Turnuvası'na da sponsorluk yapan, kulübümüzün geçmiş dönemlerinden kalan borcunun ödenmesine destek veren Rami Berki, tenis kulübü üyeliğinin bir gelenek ve ‘değer’ olduğunu gösterdi” sözleriyle, Berki’ye olan duygularını samimiyetle ortaya koyuyor.

        YÜREKTEN KUTLUYORUM

        Kültürpark Tenis Kulübü, 1941'den bu yana, yeni tenisçiler yetiştirmek için uğraşıyor, hem profesyonellere, hem veteranlara, hem de üyelerine sevgi dolu ev sahipliği yapıyor. Rami Berki gibi kahraman destekçiler de, bu sevgiyi her geçen gün daha da büyütüyor, pekiştiriyor, güçlendiriyor. Rami beyi ben de yürekten kutluyorum, alkışlıyorum.

        Diğer Yazılar