Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geceleri hiç uyumamasıyla, tavırlarıyla bana Kont Drakula’yı çağrıştıran Ertuğrul Özkökkıskandığı için bana büyü yaptı, kötü ruhları üstüme saldı.

        Şimdi beni ve hayatımı bilenler "Senin neyini kıskanacakmış" diye düşüneceksiniz biliyorum.

        Haklı olabilirsiniz ama durum öyle sandığınız gibi değil…

        Malum Özkök bir dizi ve film izleme tutkunu. Geceleri de zaten kan içmek için değil dizi seyretmekiçin uyanık hep. İnsanların kanını içmeyi gündüz yapmayı tercih ediyor olabilir.

        Dolayısıyla beni kıskanabileceği tek yön benim bu dizi ve film platformlarının yaratıcı ülkesindebulunuyor olmam. Bazı dizi ve filmleri bu yüzden Özkök’ten biraz daha önce seyretme imkanım olmasına kesinlikle bozuluyordur. Bunu kıskanıyordur; buna eminim.

        Bir süredir yazıyorum ya… Bu kış güzel geçecek diye bekliyordum çünkü Netflix’e rakip olarak gelmeye başlayan platformlarsayesinde biz izleyiciler kışın nasıl geçip gittiğini bile anlamayacaktık. Ama Özkök beni bozmak için büyüsünü yaptıktan sonra işler değişti.

        *

        Bir gece bilgisayarımı açtım ve Netflix’e gireyim dedim.

        İlk içkimi de almışım yanıma tam keyfe hazırım anlayacağınız.

        Browser'ımla artık dizi ve film seyredemeyeceğim notu ile karşılaştım. Sistemi ne kadar yenilemeye çalışsamda bir türlü olmadı. Vampir Özkök’ün büyüsü güçlü olmalıydı. Bu sistemde gideyim diye evdekiTVsistemini de iptal etmiştim. Ben tam dizi ve filmeboğulmaya hazırlanırken şu anda Ertuğrul‘un büyüsü nedeniyle hepsinden mahrum kaldım. Bir ara intihar bile bana iyi bir opsiyon olarak görülmeye başladı. Bu durumda bu kış katiyen bitmez.

        *

        New York’ta büyücü aramaya başladım. Oray mutlaka iyi bir büyücü tanıyordur, ona soracağım.

        Bana yaptığı büyüye karşı ben de Özkök’e bir büyü göndererek karşılık vereceğim.

        Büyücüyü bulduğumda Özkök’ün testosterondüzeyini sıfırlayacak bir büyü yapmasını isteyeceğim.

        Bu olduğu takdirde belki ruhum biraz huzura kavuşur. Belki o zaman yine mutlu olabilirim. Mutluluğu bir süredir unutmuş durumdayım ama yine de ona ulaşmayı denemekte yarar var.

        Diğer Yazılar