Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yonca Lodi: Bir daha evleneceğimi düşünmüyorum
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yonca Lodi ve Serdar Ortaç, önceki akşam bir mekanda konser verdi. Muhabirlerle sohbet eden Lodi, gazinoda sahne almanın kendisi için bambaşka bir deneyim olduğunu dile getirdi.

        2

        "ÇOK FAZLA YABANCILIK ÇEKMEDİM"

        Yonca Lodi, "20 yılı aşkın sahnelerdeyim. Repertuvarımda sanat müziği de var, pop da, türkü de... Belki de bu sebeple çokta fazla yabancılık çekmedim diyebilirim. Yine 'Heyecanlı değilim' dersem yalan söylemiş olurum." şeklinde konuştu.

        3

        "BENİM KRİTERİM ZARAFET VE KONFOR"

        Lodi, gazetecilerin, "Kıyafet tercihlerinizi neye göre yapıyorsunuz? Bazı meslektaşlarınızın 'Dekolte giymek psikolojik bir vakadır' şeklinde demeçleri var. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

        "İnsan taşıyabildiği, göze hoş gelen, vücudunun imkan verdiği ölçüde dekolte tercih edebilir. Bu konuda benim kriterim zarafet ve konfor. 'Psikolojik vaka' yorumu sanki biraz fazla olmuş. Yakışıyorsa, taşıyabiliyorsa, zarif duruyorsa neden tercih edilmesin ki dekolte? Meslektaşlarımın bu şekilde sert bir eleştiri ya da polemiği hak ettiklerini düşünmüyorum." diyen şarkıcı, sahnede her ne kadar kulağa hitap eden bir iş yapsalar da göze hitap ettiklerinin de altını çizdi.

        4

        "BİR DAHA EVLENECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM"

        Kendisine Nilgün Belgün'ün, "Evlilik insan doğasına aykırı..." sözleri hatırlatılan Yonca Lodi, "Katılıyorum. Bir daha evleneceğimi düşünmüyorum. Etrafımda çok mutlu evliliklere sahip arkadaşlarım da var yalnız bana göre olmadığını düşünüyorum evliliğin. Sevgiden öte karşılıklı saygı gerektiren bir müessese ve başarabilen herkese saygım sonsuz. İnsan yaş aldıkça bencilleşiyor. Aynı evin içinde birbirinin alanına tecavüz etmeden yaşamak kolay iş değil." ifadedelerini kullandı.

        Ünlü şarkıcı, "Yeni bir aşk var mı?" sorusunu ise, "Kestane balının diyarı Zonguldak'tan herkese sevgiler..." şeklinde espri yaparak geçiştirdi.

        5

        "MAÇO' TANIMINA UYAN ERKEKLERİ HAYATIMIZDAN ÇIKARMALIYIZ"

        Kendisi için ideal erkeğin maço mu yoksa metroseksüel erkek mi olduğu sorulan Lodi, "Bana maço erkek demeyin. Bugün yaşadığımız birçok şeyi bazı kadınların maço erkek sevdasına borçluyuz. Maço erkek demek benim lügatımda kaba erkek demek. Bence bu tanımı ve bu tanıma uyan herkesi hayatımızdan çıkarmamız gerek. 'Maço erkek seviyorum' diyen hiçbir kadına saygı duymuyorum." açıklamasını yaptı.

        6

        "YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR!"

        Son olarak Hülya Avşar'ın maço erkek sevdiğini hatırlatan muhabirlere Yonca Lodi, "Bence Hülya böyle düşünüyorsa yanlış düşünüyor. Bu elbette benim kişisel fikrim. Eskiden maço erkek şirin ve sevimli bir şeymiş gibi söyleniyordu. Günümüzde artık bu böyle değil." diyerek, sahnenin yolunu tuttu.

        7

        2009'DA BOŞANDI

        Ünlü şarkıcı Yonca Lodi, 1997'de Alphan Lodi ile nikah masasına oturmuştu. Çift, 12 yıl süren evliliklerini 2009'da sonlandırmıştı. İkilinin bu birlikteliğinden Egehan adında bir oğlu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ