Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Caner Erkin 7 milyon dolara Miami'den daire aldı
        1

        Beşiktaşlı Caner Erkin'in eşine yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor.

        2

        Milli futbolcu, yurt dışından ev isteyen eşi Şükran Ovalı'nın bu isteğini de kırmadı.

        3

        Takvim'in haberine göre; Caner Erkin'in Miami Sunny İsles Beach'teki okyanus manzaralı 'Porsche Design Tower' adlı gökdelenden 7 milyon dolara (25 milyon TL) lüks bir rezidans satın almak için kolları sıvadı.

        4

        Beşiktaşlı yıldız, daha önce aynı yerden rezidans alan arkadaşı Ömer Pınarlı'nın kendisi için yaptığı canlı yayınla rezidans hakkında bilgi sahibi oldu. Eşiyle lüks daireye hayran kalan futbolcu, kaporayı hemen gönderdi.

        5

        Caner Erkin'le Şükran Ovalı, sosyetik çift Hande - Erdinç Acar'ın da evinin olduğu 60 katlı 195 metre yüksekliğindeki gökdelenin 30. katındaki 3 yatak odalı ve 4 banyolu rezidansta karar kıldı.

        6

        Yıllık kazancı ortalama 2.2 milyon euro (yaklaşık 9 milyon 200 bin TL) olan Erkin'in "Kartallar yüksek uçar" sözünü kanıtlar nitelikteki yeni evinin özelliği bununla sınırlı değil... İkili, 600 metrekarelik rezidanslarına lüks araçlarıyla çıkabilecek.

        7

        Caner Erkin, ligin devre arasında ABD'ye giderek rezidansın satış işlemlerini tamamlayacak.

        8

        Deneyimli sol bek; yüzme havuzu, sinema salonu ve SPA'nın da olduğu milyonluk rezidansının keyfini önümüzdeki yıl eşi Şükran Ovalı'yla sürecek.

        9

        Ünlü çift, İstanbul Baltalimanı'ndaki evlerinden geçtiğimiz aylarda Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansındaki bir penthouse'a taşındı.