Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika... Seren Serengil'den ilk fotoğraflar geldi! Magazin haberleri

        DHA'nın haberine göre; Seren Serengil, bu sabah İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Seren Serengil, işlemlerin tamamlanmasından sonra 3 günlük hapis için Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

        Seren Serengil, Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu’na polis eşiliğinde geldi. Resmi prosedürün başlamasından dolayı Serengil açıklama yapmadan doğrudan cezaevine girdi.

        Seren Serengil cezaevine girmeden önce şu mesajı paylaştı:

        SEREN SERENGİL, PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR CEZAEVİNDE KALACAK

        Gülben Ergen'in şikayeti üzerine hakkında verilen tedbir kararına uymadığı gerekçesi ile 3 günlük zorlama hapsine çarptırılan Seren Serengil, bu sabah adliyeye gelerek teslim oldu. Serengil, pazartesi gününe kadar cezaevinde kalacağı öğrenildi. Gülben Ergen'in şikayeti üzerine İstanbul 10. Aile Mahkemesi tarafından Seren Serengil'in şikayetçi hakkında 6 ay süreyle 30 metreden fazla yaklaşması, aleyhine konuşması, hakaret etmesini tedbiren yasaklanmıştı.

        Bu karardan bir süre sonra bir kez daha şikayetçi olan Gülben Ergen, Serengil'in tedbir kararına rağmen karşılaştığı bir ortamda kendisine omuz attığını öne sürdü. Ergen'in bu şikayeti savcılık tarafından, gereği yapılmak üzere İstanbul 11. Aile Mahkemesi'ne gönderildi. 11. Aile Mahkemesi, Serengil'in 10. Aile Mahkemesi tarafından hakkında verilen tedbir kararına uymadığını gerekçe göstererek, Serengil hakkında 3 günlük zorlama hapis cezası verdi.

        YAKALAMA KARARINI BEKLEMEDEN TESLİM OLDU

        Serengil'in dosyası, verilen 3 günlük hapis cezasının infazı için dün akşam İstanbul Adalet Sarayı İnfaz ve İlamat Bürosu'na gönderildi. İnfaz savcılığı, dün akşam saatlerinde Serengil hakkında yakalama kararı çıkardı.

        PAZARTESİ GÜNÜ ÇIKACAK

        Yakalama kararının infazını beklemeyen Serengil, bu sabah İnfaz Savcılığı'na gelerek teslim oldu. İşlemleri tamamlayan İnfaz Savcılığı'nın, Serengil'i cezaevine göndermek üzere polise teslim ettiği öğrenildi. Serengil'in, bugün cezaevine girdiği saatte pazartesi günü cezaevinden çıkacağı öğrenildi.

        YAŞAR İPEK, SEREN SERENGİL'İ YALNIZ BIRAKMADI

        Seren Serengil'in, adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Yaşar İpek'le adliyeye gelmesi dikkat çekti. Seren Serengil ile Yaşar İpek el ele cezaevine gitti. Yaşar İpek, "O avukatın (Ayşegül Mermer) söylemesiyle hareket ettik. Maalesef Seren yanlış yölendirildi. Gayet morali yerinde. Allah yardımcısı oldu. Çok sevdiğim bir insan Seren..." dedi. İpek aşk sorularına ise, "Şuradan bir çıksın da ondan sonra ne olacağı belli olur" diye yanıt verdi.

        Seren Serengil'in avukatı Ersoy Akdemir cezaevi önünde şunları söyledi:

        "Öncelikle Seren Hanım'ın morali gayet iyi ve güçlü. Şov haberlerine tepkili. Kendisi yanlış yönlendirilmiştir. Kendisi hukukun detayları bilmemektedir. Bilmesi de mümkün değildir zaten. Hiçbir problem olmadan bu süreç gerçekleşti. Girdiği saatte çıkacağı net ama saati biraz daha erkene çekmeye çalışıyoruz."

        CEZAEVİNDEKİ SEREN SERENGİL'DEN 'İYİYİM' MESAJI

        Seren Serengil kaldığı koğuşun krokisini çizdi. Avukatı aracılığıyla 'iyiyim' mesajı gönderdi.Fotoğraf Serengil'in hesabından:

        "Sero'muzdan haber var... Sero Avukatı Ersoy bey aracılığı ile bize ilk günün iyi geçtiği ve iyi olduğu ile ilgili mesaj iletti.... ve sevgilerini yolladı... " notuyla paylaşıldı.

        GÜLBEN ERGEN'DEN PAYLAŞIM

        Seren Serengil'in cezaevine girdiği dakikalarda Gülben Ergen'den "sağlıklı yaşam" ile ilgili bir paylaşımda bulundu:

        Sağlıklı bir hayat için, önce sağlıklı bir ruh sonra beden... İçeriyi beslemeden, dışarıyı süsleyince yalan oluyor. Arınmış, temiz kokan, suya bolca dokunan her beden ışıldar...

        SEREN SERENGİL'İN AVUKATI DÜN İSTİFA ETMİŞTİ

        Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle geçtiğimiz pazartesi cezaevine girecekti. Aile mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için Seren Serengil cezaevine giremedi. Dün, Serengil'in avukatından süpriz bir açıklama geldi. Ayşegül Mermer, Seren Serengil'in avukatlığını bıraktığını belirtti.

        Ayşegül Mermer yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        "3 günlük hapis kararı sonrası Seren Serengil'e gerekçeli kararın yazılmasının Perşembe'ye kadar süreceğini söyledim. Buna rağmen Pazar akşamı 'Yarın teslim olacağım' şeklinde bir duyuru yaptı. Başka avukatları dahi devreye sokarak bir an önce cezaevine girme yolunu denedi. Serengil’in cezaevine giriş süreci fevri davranışları nedeniyle 'yılan hikayesine' döndü algısı oluştu. Avukatlık görevinin kutsallığı ve mesleğime olan saygım nedeniyle avukatlık görevimden istifa ediyorum."

        Ayşegül Mermer'in bu açıklamasından Seren Serengil Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

        Seren Serengil bu cezayla ilgili programında şunları söylemişti:

        Bu karar geçtiğimiz cuma günü alındı. Normal şartlarda ben perşembe günü girecektim. Bu bana mektup yoluyla tebliğ edilecekti. Ben de dedim ki mektubu beklemeyelim kararı elden alalım. Avukatım gitti, hakime hanımla görüştü. Hakime hanıma "alabilir miyiz?" diye sormuş. O da demiş ki "Yazdıkları bir şeyi beğenmedim. Onun düzeltilmesini istedim. Düzelttireceğim. Kararı yazacağım" demiş. "Yazacağım" deyince avukatta bana "tamam yazılıyor" dedi. Biz de kararı elden alacağımız için ona göre planımızı yaptık.

        Öte yandan Serengil, son günlerde yaşadıkları için "şov" diyenlere de canlı yayında cevap vermişti. Serengil, dökülen saç diplerini gösterip yaşadığı stresi anlatmıştı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ