Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 13 yaşındaki çocuğu palayla kovaladı, markettekiler kurtardı; o anlar kamerada - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kız yeğeniyle ilişki yaşadığı iddiasıyla, 13 yaşındaki S.D.'yi, sokakta elinde palayla kovalayan Ercan D. (63), jandarma tarafından gözaltına alınıp, tutuklandı. S.D.'nin palayla sokakta kovalanması ve sonrasında sığındığı markettekiler tarafından kurtarıldığı o anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

        Olay, önceki gün Karahayıt Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Ercan D., 14 yaşındaki yeğeni S.N.Y.'yi aynı okulda sınıf arkadaşı olan 13 yaşındaki S.D.'yle yakaladı. Ercan D., iki çocuğu cep telefonuyla görüntüleyip, darbetti. Daha sonra S.D.'yi elindeki görüntülerle tehdit eden Ercan D., yeğeninden uzak durmasını istedi.

        REKLAM

        Ercan D., 2 gün sonra yeğenini tekrar S.D. ile gördü. Bunun üzerine Ercan D., evden aldığı palayla S.D.'yi kovalamaya başladı. S.D., bir markete sığındı. Ancak, içeri giren Ercan D., burada da S.D.'yi kovalamaya devam etti.

        Marketteki müşteriler kendilerinden yardım isteyen S.D.'yi, Ercan D.'yi elinden tutup, etkisiz hale getirerek kurtardı. O anlar bir marketin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

        TELEFONUNDA ÇOCUKLARIN GÖRÜNTÜSÜ BULUNDU

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma, Ercan D., gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ercan D., cep telefonunda yapılan incelemede yeğeni S.N.Y. ile S.D.'nin görüntüleri bulunduğu bildirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ercan D., 'Çocuğu silahla tehdit' suçundan tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Ahmet Küçük
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ