Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ankara Emniyeti'nden açıklama: Araçta uyuşturucuya gözaltı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, araç içerisinde uyuşturucu kullandığı anların görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan H.K.A. isimli şahıs hakkında bir basın açıklaması yayınladı. Olayı gerçekleştiren şahsın yakalanarak gözaltına alındığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        HAKKINDA TAHKİKAT BAŞLATILDI

        “Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı maddeleri kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

        REKLAM

        HAMZA DAĞ'DAN AÇIKLAMA

        İddialara ilişkin AK Parti İzmir Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ bir açıklama yaptı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Dağ, şunları kaydetti:

        "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız."

        "EN HASSAS OLDUĞUMUZ KONULARDAN BİRİ"

        Uyuşturucu kullanımına yönelik bir paylaşım da yapan Dağ, şunları söyledi:

        "Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ