Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin çorba ikramı beğeni topluyor
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal belediyecilik uygulamalarını kent genelinde aralıksız sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler, Söke, Çine ve Yenipazar’da vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak çorba ikramında bulundu.
7’den 70’e tüm vatandaşlara ulaştırılan ikram, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen uygulamanın bu yıl da devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen çorba ikramı, soğuk havalarda içimizi ısıtıyor ve ekonomik olarak bütçemize katkı sağlıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hizmetleri için teşekkür ederiz. Bizi sadece Özlem Başkan düşünüyor, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.