Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Beren Saat'ten Kenan Doğulu paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 yılında Los Angeles'ta dünyaevine girdi.

        Geçtiğimiz yıl eşi ile ciddi sorunlar yaşayan Saat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evliliklerinin 6. yılını kutladı.

        2

        Kenan Doğulu ile birlikte çekilen bir karesini kalp emojisi ile birlikte yayınlayan Beren Saat, bu paylaşımıyla 'boşanma' iddialarına da noktayı koymuş oldu.

        3

        Saat'in paylaşımından sonra Kenan Doğulu'da, "Yıllar hızla akıp geçti ve bir yaşımıza daha girdik. Katlanarak büyüyen sevgim ve saygım mutluluğuma rehber ve ışık oldu. Her geçen gün daha iyi tanımak ve sarılmak, her türlü güçlüğü birlikte aşabilmek, yalnızlıktan uzak, bir o kadar güvende hissetmek ne güzel bir duygudur. Ne şanslıyım ki seni görmüş, bilmiş ve aşık olmuşum. Dünyama kattığın güzellikler ve sevildiğimi hissettiğim her an için ve verdiğin ilhamla kelimeler ve notaları buluşturduğum şarkılarıma yuvalık yaptığın için kalplerce teşekkürler anlayışlı, nazik, okyanus kalpli sevgilim. Yıldönümümüz kutlu ve mutlu olsun. Can kenarında yerin hep sevda yanı" mesajını paylaştı.

        4

        Saat, geçtiğimiz aylarda 46 yaşına giren eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı.

        Beren Saat, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

        5

        "BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN"

        Ne çok uçtuk konduk, dağıldık toparlandık, nefesimiz bitene kadar güldük hıçkırarak ağladık, idol olduk, hain olduk, 'Bu sefer tamam' dedikçe kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadaşı olduk, eş olduk, zor günlerde yoldaş olduk, birbirimize muse olduk, tam ilişkimizin tüm evreleri yaşandı bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak çıkıyorum; her şarkıma kattığın her fikir, çaldığın her nota sonsuzluğa taşır harmonimizi, beceremediğimiz evlilik olsun…

        6

        BEĞENMEDİ

        Doğulu'nun Beren Saat'in paylaştığı doğum günü karesini beğenmeyip, yorum yapmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

        7

        Eşinin doğum gününde paylaştığı mesajda "Beceremediğimiz evlilik olsun" diyerek kafaları karıştıran Saat, ardından o sözlere açıklık getirmişti.

        8

        "BEKLENEN AİLE FOTOĞRAFINI VEREMEDİK"

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Biz arkadaşlığı başardık, beraber üretmeyi başardık, aile olmayı, aile gibi hissetmeyi başardık ama dışardan insanlar baktığı zaman 'Ayrıldılar', 'Şöyle oldu', 'Böyle oldu' dedi. O çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik.

        'Çocuk yaptılar' falan o beklenen aile fotoğrafını veremedik ama onun çok üstünde ya da çok derininde başka paylaşımları başka türlü daha derin bir dostluğu, insani bağı kurduk. O yüzden beceremediğimiz evlilik olsun yani... Öyle bir şeydi yazdığım...

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ