Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Yeni transfer 16.00'da geliyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta transferin son gününde haraketli dakikalar yaşanıyor... Devre arası transferinde takımdan ayrılan Pepe'nin Nicolas Isimat-Mirin'i kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar ayrıca Trabzonspor'dan ayrılan Burak Yılmaz'ı da kadrosuna kattı. Kara-Kartal'ın devre arasındaki 3. transferi ise genç oyuncu Muhayer Oktay oldu.

        2

        Gelen isimlerin yanısıra Vagner Love ve Ryan Babel'i gönderen Beşiktaş genç oyuncu Fatih Aksoy'u da Sivasspor'a kiraladı. Tüm bu hamlelerin ardından transferde sessizliğe gömülen Beşiktaş'ta transferin son gününde ise büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

        3

        Beşiktaş transferin son gününde büyük bombayı patlattı. Dortmund forması giyen Japon oyuncu Shinji Kagawa'yı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı.

        4

        6 ay için oyuncuya 1.1 milyon Euro ödeyecek olan Siyah-Beyazlılar, bu süreç için ise Dortmund'a herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. Kagawa'yı sezon sonunda kadrosuna katmak için 1.6 milyon Euro'luk opsiyona sahip olan Kara-Kartal'ın transferi, bugün saat 16.00'da İstanbul'da olacak.

        5

        Kagawa transferiyle, sadece sahada değil saha dışında önemli hedefleri olan Beşiktaş, daha önce de etkin olmak adına bazı hamleler yaptığı Uzakdoğu pazarında daha güçlü olmak adına da bu transferi gerçekleştiriyor.

        6

        QUARESMA

        Siyah-Beyazılar, kulübe ihtar çeken, daha sonra devre arası hazırlık kampına götürülüp götürülmeyeceği tartışılan Quaresma ile de yolları ayırmaya hazırlanıyor. Şenol Güneş'in basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda "%90 ayrılacak" dediği yıldız oyuncu ile bugün bağların koparılması bekleniyor.

        7

        Portekizli futbolcunun tıpkı vatandaşı gibi Porto yolcusu olduğu öğrenilirken, Arap yarımadasından da çok ciddi talipleri olduğu fakat yıldız futbolcunun kariyerine ülkesinde devam etmeyi istediği öğrenildi. Gün içinde Beşiktaş'ın Q7 ile ayrılığı borsaya bildirmesi bekleniyor.

        8

        Takımda ayrılması gündeme gelen bir diğer isim olan Vida için İtalyan kulüpleri İnter ve Roma Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çaldı. İngiltere'den de ilgilenen takımlarım olduğu Hırvat futbolcu için İtalya'nın iki önemli takımı ciddi tekliflerde bulunurken, başkan Fikret Orman bu teklifleri yeterli bulmadı.

        9

        Şampiyonluk yarışında Pepe'nin gitmesinin ardından Vida'nın da ayrılmasını telafi etmenin zor olacağını düşünen Siyah-Beyazlı yönetim, teklifler de istenilen seviyeye gelmeyince bu defteri kapattı. Vida böylelikle sezonu Beşiktaş'ta tamamlayacak.

        10

        Beşiktaş'ın transferin son gününde kadrosuna katmayı hedeflediği bir diğer isim ise Marsilya forması giyen Clinton N'jie... Kara Kartal forvetin yanısıra iki kanatta da forma giyebilen Kamerunlu oyuncuyu tıpkı Kagawa'da olduğu gibi satın alma opsiyonuyla kiralamaya hazırlanıyor.

        11

        Marsilya'da bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan golcü oyuncuyu kadrosuna katarak Babel ve Quaresma'dan doğan boşluğu kapatmayı planlıyor. Bu transferde de önemli aşama kaydeden Beşiktaş, transfer dönemi kapanmadan N'jie'yi kadrosuna katmaya çabalıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ