Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Caner Erkin ile Asena Atalay'ın velayet davasında olay çıktı
        1

        Beşiktaşlı milli futbolcu Caner Erkin'in oğlunun velayetini isteyerek Asena Atalay'a açtığı velayet davasında tanık olarak dinlenen oyuncu Cemre Kaçar, dava dosyasında yer alan Asena'nın yaptığı direk dansı fotoğraflarıyla ilgili, "Asena direk dansı dersi alacaktı.Caner'in de Asena ile giderek direk dansını denediğini biliyorum" dedi.

        2

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre, duruşmada gözyaşlarını tutamayan Asena Atalay, ertelenen duruşmanın ardından "Oğlumu benden ancak cesedimi çiğneyip alabilirler" diye konuştu.

        3

        Beşiktaşlı milli futbolcu Caner Erkin, Şükran Ovalı ile evlenmesinin ardından kendisi hakkında nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatan eski eşi Asena Atalay'dan oğlunu almak için açtığı velayet davası dün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Asena Atalay avukatı Beyza Sındıraç ile birlikte katılırken, Caner Erkin'i ise avukatları temsil etti. 5 saat süren duruşmada tarafların 9 tanığı dinlendi.

        4

        Caner Erkin'in ablası sinema işletmecisi Pınar Demirtaş, Caner Erkin'in Asena Atalay'ın boşandıktan sonra eski yaşantısına devam etmeyeceğine söz verdiğini söyledi.

        5

        HAKİM MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ

        Üçüncü tanık olarak çiftin çocuklarının eski bakıcısı Leyla İsmailova dinlenirken, Caner Erkin'den toplu para aldığı yönündeki iddialar üzerine taraf avukatları birbirine girdi.

        6

        Hakimin sık sık avukatları karşılıklı konuşmamaları yönünde uyarmasına rağmen tanıkların yalan beyanda bulunup bulunmadığı şeklinde tartışmalar çıktı. İsmailova, Asena Atalay'a "Sizi kişilik olarak seviyorum" dedi. Bunun üzerine Asena Atalay da "Seviyorsun ama yalan söylüyorsun" dedi.

        7

        Mahkeme hakimi, tarafları sürekli uyarmasının ardından "Allah Çınar'ı iki taraftan da kurtarsın" dediği duyuldu. Karşılıklı tartışmaların devam etmesi üzerine hakim duruşma salonunu terk ederek "İstediğiniz kadar şimdi konuşun" dedi. Taraf avukatları, hakimin mahkeme salonundan çıkmasının ardından tartışmalarına devam etti. Hakimin 15 dakika sinra salona dönmesinin ardından duruşma yeniden başladı.

        8

        ASENA AĞLADI

        Asena Atalay'ın oturduğu siteden arkadaşı çocuk psikoloğu Elif Eroler, Caner ve Asena'nın çok iyi bir ebeveyn olduklarını söyledikten sonra çiftin çocukları Çınar'ın babasıyla ilişkisini anlatırken 'Çınar istediği zaman babasıyla görüşemiyor' dediğinde Asena Atalay hüngür hüngür ağlamaya başladı.

        9

        CANER'DEN DİREK DANSI DENEMESİ

        Asena'nın arkadaşı oyuncu Cemre Kaçar'a, Caner Erkin'in avukatları tarafından, dava dosyasında yer alan "Asena'nın direk dansı fotoğraflarını soruldu. Cemra Acar da fotoğrafın Asena'nın evli iken sosyal medyadan paylaştığını belirtti. Asena'nın direk dansı alacağını belirten Cemre Kaçar, "Caner'in de Asena ile derse gidip direk dansı denediğini biliyorum" iddiasında bulundu.