Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Kampanyalar Via Port Venezia'da yüzde 5'i peşin öde taksitleri dert etme... - Emlak Haberleri

        VIAPORT VENEZIA'DA %5 PEŞİN ÖDE TAKSİTLERİ SENEYE!

        Türkiye'nin Venedik temalı tek karma projesi Viaport Venezia, büyük ilgi gören kampanyasını Mayıs ayı sonuna kadar uzattı. Ev sahibi olmak yada yatırım yapmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan projede, daire sahibi olanlar sadece %5 peşinat ödeyip, taksitleri 1 yıl sonra ödemeye başlıyorlar. Ayrıca, anlaşmalı bankalardan 60 ay vadeye %0,57'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanabiliyorlar. Dairelerin % 67'sinin satıldığı projede konut fiyatları 277.000 TL ile 993.000 TL aralığında değişiyor.

        KEYFİ VENEDIK, MANZARASI İSTANBUL

        Via Properties & Gürsoy yatırım ortaklığının İstanbul Gaziosmanpaşa da inşa ettiği Viaport Venezia ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor. 82.000 metrekarelik arazi üzerine kurulan projenin, toplam 2200 nitelikli konut, 4 yıldızlı Otel, 70.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50.000 m2 ofis alanlarından oluşmaktadır. Viaport Venezia’da proje içerisinde Venedik keyfini sürerken, üst katlarda muhteşem İstanbul manzarasına hakim olacaksınız. Projede lüks ile konforu bir arada sunan 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere 62 ile 244 m2 arasında değişen daire seçenekleri mevcuttur.

        İSTANBULDA VENEDIK KARNAVALI

        Mimari konsepti tam anlamıyla bir Venedik olan Viaport Venezia da, Venedik'te olduğu gibi dar tarihi sokaklar, su kanalları ve büyük meydanlar yer alacaktır. Genişliği 8 metre olan su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanların da Venedik karnavallarının düzenleneceği Viaport Venezia’da konut sahibi olanlar, tüm bu güzelliklerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları ve çocuk parkları gibi tüm sosyal imkanlardan faydalanabilecekler. Projenin içerisindeki Venedik konseptli alışveriş merkezinde yaklaşık 200 mağaza yer alacak ve bir kısmı kapalı olan bu alanda oluşturulacak yapay gökyüzü sayesinde kendinizi açık havada geziyormuş gibi hissedeceksiniz. İçerisinde İtalyan restoranlarından grosmarketlere, sinemalardan birçok ünlü markalara kadar her şey elinizin altında olacak.

        METRO HEMEN YANI BAŞINDA

        Bulunduğu lokasyon ile dikkat çeken Viaport Venezia Tem Otoyolunun hemen yanında, Eski Edirne asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanıyor. Ayrıca yeni yapılacak olan Mecidiyeköy - Havalimanı metro hattına direk bağlantı sağlıyor.

        VIA PROPERTIES & GÜRSOY YATIRIM ORTAKLIĞI İNŞA EDİYOR

        Yatırım değeri açısından Türkiye'nin ilk 5 projesinden biri olan Viaport Venezia, Türkiye de 45 ile 51 kat arasında değişen 5 kulenin birlikte yer aldığı ilk projedir. KİPTAŞ ile hasılat paylaşımı modeli ile Via Properties ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından inşa edilen Viaport Venezia, yine Via Properties ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından Eyüp'te inşa edilen Türkiye'nin en büyük eğlence merkezi Vialand ile arasında kurulacak ulaşım kolaylıkları ve avantajları ile Viaport Venezia’daki yaşamanızı daha eğlenceli hale getirecek.

        TÜRKİYE'NİN İLK YAPAY GÖKYÜZÜNE SAHİP ALIŞVERİŞ MERKEZİ

        Venedik konseptli 200 mağazalı alışveriş merkezinde bulanan kapalı bölümde 9 metre yüksekliğindeki tavanlarda özel bir teknolojiyle oluşturulacak yapay gökyüzü sayesinde kapalı alanda gezerken, açık havadaymışsınız izlenimini yaşayacaksınız. Bunun bir örneği Las Vegas’ta Venezia otelde var. Hem Venedik konsepti hem de proje içerisindeki yapay gökyüzü desteği ile avm açıldığında ayda yaklaşık bir buçuk milyon ziyaretçi bekleniyor.

        YABANCILARIN TERCİHİDE VİAPORT VENEZİA

        Son zamanlarda özellikle İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Viaport Venezia projeside; Kuveyt, Dubai ve Suudi Arabistan’da ki ofislerin desteği ile yabancı yatırımcılarında gözdesi olmuştur. Projedeki dairelerin yaklaşık %12'sinin satışı yabancı müşterilere yapılan Venezia’da Amerikalı avukattan, Çinli genel müdüre, Belçikalı kaptandan, Suudi şeyhe kadar çok geniş bir müşteri profili bulunmakta.

        İTALYAN MİMARİSİ VE ESTETİĞİ

        Dışarısında Venedik keyfini yaşadığınız dairelerin içerisindeki tüm malzemeler 1. Sınıf olacak. Zeminlerde lamine parkenin kullanıldığı projede ankastre ürünlerde dahil olacak. İtalyan mimarisi ve estetiğini dairenin içerisindeki her noktada hissedeceksiniz.

        VENEZİA’DA AÇIK OTOPARK YOK

        Proje içerisindeki tüm otopark alanları yer altında kapalı alanlarda tasarlanmış. Böylece proje üzerindeki tüm alanlar sosyal donatılar için kullanılıyor. Viaport Venezia projesinde açık otopark alanlarının işgal ettiği hiçbir alan bulunmamakla birlikte projeye gelecek misafir araçları dahi kendileri için ayrılmış kapalı otopark alanlarından faydalanabilecekler.

        Daha detaylı bilgi için: www.viaportvenezia.com ya da 444 88 42
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ