Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu'ndan Murat Ülker'e ziyaret - İş-Yaşam Haberleri

        İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu, Murat Ülker'e teşekkur ziyaretinde bulundu.

        Türkiye'nin en eski sivil toplum kuruluşlarının başında gelen İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Yusuf Tülün ile birlikte Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i cemiyete vermiş olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tülün'ün yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile birlikte cemiyet yönetim kurulu üyeleri bulundu.

        Teşekkür ziyaretinde 2016 - 2017 egitim yılında cemiyetin yapacagı faaliyetler hakkında bilgi verilirken ülke genelinde cemiyetin çalışmalarına Yıldız Holding olarak verilen maddi ve manevi desteklerden ötürü Ülker Grubu'na teşekkür edildi.

        Murat Ülker de kuruluşundan itibaren milli ve manevi değerlerin toplumda kıymetinin artması için ülke menfatine yönelik eğitim hizmetlerinde her zaman rahmetli Sabri Ülker Bey ile birlikte cemiyetin faliyetlerini ilgi ve alaka ile takip ettiğini bu alakanın bundan sonra da artarak sürmesine gayret edileceğini belirterek bu ziyatetten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

        Birlikte yenilen yemeğin ardından İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tülün, Murat Ülker'egünün anısına hat eseri hediye etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ