Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Star Medya Yayıncılık hisselerinin yüzde 50'sinin Ethem Sancak'a devri için Rekabet Kurumuna başvuruldu - İş-Yaşam Haberleri

        Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin hisselerinin yüzde 50'sininEthemSancak'a devri için Rekabet Kurumuna başvuruldu. Kurumun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fettah Tamince, Ali Tamince ve Turgay Mutlu Şimaylı tarafı ileEthemSancakarasında düzenlenen hisse devri sözleşmesi uyarınca Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sininEthemSancak'a devri için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu.

        BMC'YE ONAY

        Öte yandan Rekabet Kurulu,BMCTicari ve İktisadi Bütünlüğünün, Es Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ'ye devredilmesi işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi. Konuya ilişkin Kurul kararı, Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlandı. Kararda, "BMCSanayi ve Ticaret AŞ'nin çeşitli varlıklarından oluşturulanBMCTicari ve İktisadi Bütünlüğünün, Es Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ'ye devredilmesi işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığı" bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ