Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! Hasan Ali Kaldırım... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HASAN ALİ KALDIRIM KARARINI VERDİ

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda takıma yapılacak takviye çalışmaları sürdürülürken, Hasan Ali'nin de durumu netleşti.

        2

        Adı bir çok yabancı kulüple anılan başarılı milli futbolcu, Fenerbahçe'ye çok şey borçlu olduğu için 1 yıl daha olan sözleşmesini sürdürmek istiyor.

        3

        West Ham United'ın ilgilendiği Hasan Ali'nin sözleşmesinde '5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesine rağmen bu para ödense de gitmek istemeyen Hasan Ali, sarı-lacivertli takıma daha çok katkı sunacağını ifade etti.

        4

        Sarı-lacivertli taraftarları çok sevdiğini her zaman dile getiren Hasan Ali Kaldırım, kaptan olarak takıma daha çok katkı sunacağını ve tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

        5

        Yurt dışından gelen tekliflerin kendisi için gurur verici olduğunu da söyleyen Hasan Ali, kendisini Fenerbahçe kulübüne ait hissettiği için başka bir takıma gitmeyeceğinin altını çizdi.

        6

        OZAN TUFAN DÖNDÜ!

        Uzun süre kadro dışı kalan genç yıldız, kiralık gönderildiği Alanya’da kendisini bulup yeniden milli takıma seçilince adı transferde geçmeye başladı. Ancak, Ozan’ın aklı Fenerbahçe’de.

        7

        Serie A’ya yeni yükselen Lecce’nin talip olduğu Ozan Tufan, Fenerbahçe’ye geri dönerek sarı-lacivertlilere borcunu ödemek istiyor.

        8

        Ersun Yanal’ın hazırlık kampındaki performansına göre değerlendireceği oyuncunun bu sefer pes etmeye niyeti yok.

        9

        MURİÇ'E 2 MİLYON EURO

        Fenerbahçe yönetimi, daha önce teklifte bulunduğu Vedat Muriç transferi için 3,5 milyon euro ödemeye hazır olduğunu Çaykur Rizespor kulübüne iletirken, Kosovalı forvete vereceği yıllık ücreti de belirledi.

        10

        Slimani ve Soldado ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda görmek istediği Muriç için 2 milyon euroyu gözden çıkardı.

        11

        Galatasaray’ın da istediği Kosovalı golcünün bir hafta içinde son kararını vereceği kaydedildi.

        12

        Fener, Muriç’in olmama ihtimaline karşı da başta Chelsea’den Tammy Abraham’ın yanı sıra Werder Bremen’den Max Kruse’yi de yedekte tutuyor.

        13

        RESMİ TEKLİF YAPILDI

        Sarı-lacivertliler, sol kanat için düşündüğü Yevhen Konoplyanka’ya resmen talip oldu. Yönetim, hem 29 yaşındaki Ukraynalı’yla hem de kulübü Schalke’yle temasa geçti.

        14

        Son üç sezondur formasını giymekte olduğu Alman ekibinde beklentileri karşılayamayan Konoplyanka buna rağmen milli takımdaki yerini koruyor.

        15

        Tecrübeli oyuncu sol kanat görev yapmasına rağmen golcü kimliğiyle ön plana çıkıyor.

        16

        RAMİRES İDDİASI

        2016 yılında 6 yıllık Chelsea macerasını sonlandıran ve 28 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin ekibi JS Suning’e transfer olan Ramires, mayıs ayında kulübü ile anlaşarak sözleşmesini feshetti…

        17

        Bonservisini eline alan oyuncu, geçtiğimiz günlerde menajerler tarafından Fenerbahçe’ye önerildi. Kadrosuna kaliteli bir orta saha katmak isteyen Sarı-Lacivertliler ise bu teklif karşısında düşünmek için süre istedi.

        18

        Teknik direktör Ersun Yanal’dan olumlu yanıt gelmesi halinde Brezilyalı ile masaya oturulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ