Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe derbi heyecanı: Tribüne kim çıkacak? - Galatasaray Haberleri
        1

        Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da Emre Akbaba dışında eksik yok…

        2

        Çenesi kırıldıktan sonra ameliyat edilen ve önceki gün takımla çalışmalara maskeyle çıkan Younes Belhanda’nın da oynamasına engel bir durum yok.

        3

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; 14 yabancısı bulunan teknik direktör Fatih Terim’i ise önemli bir karar bekliyor.

        4

        Belhanda’nın derbide oynamaya oldukça istekli olduğunu gören deneyimli teknik adam, Faslı yıldızını ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

        5

        Geçtiğimiz hafta Belhanda’yla birlikte İstanbul’da bırakılan Feghouli de derbide formasına kavuşacak.

        6

        Durum böyle olunca 2 yabancıyı tribüne gönderecek olan İmparator, henüz kesin kararını vermedi.

        7

        Ancak formda Ömer Bayram’ı sol beke çekmeyi düşünen Terim, Nagatomo’yu tribüne oturtmayı planlıyor.

        8

        Lemina ve Donk ikilisinden birini de maç kadrosuna almayacak olan tecrübeli çalıştırıcının, bu kararını henüz vermediği ve maç gününe kadar oyuncularının durumuna bakacağı kaydedildi.

        9

        VEDAT’A EKSTRA ÖNLEM

        Fenerbahçe derbisinin planını belirleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ezeli rakiplerinin en golcü oyuncusu için özel önlem alıyor.

        10

        Geçen yıl Ç.Rizespor formasıyla da kendilerine gol atan Vedat Muric’i derbiden boş göndermek isteyen İmparator, 2 stoperine uyarılarda bulundu.

        11

        Özellikle duran toplarda Vedat’ın hava hakimiyetini ortadan kaldırmak isteyen Terim, Luyindama’nın bu pozisyonlarda Vedat’ı markaj altına almasını istedi.

        12

        Ön libero pozisyonunda oynayacak Nzonzi’den de defansa ekstra destek vermesini söyleyen tecrübeli teknik adam, Vedat’ı Marcao, Luyindama ve Nzonzi üçgeniyle kıskaca alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ