Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri - Mostafa Mohammed Fransa yolcusu - GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed'in yeni adresinin Fransa olacağı öne sürüldü.

        2

        Mısır basınına yansıyan iddialara göre; Zamalek'in geri dönmesi için nabız yokladığı Galatasaray'ın forveti, eski takımından gelen teklifi geri çevirirken, kariyerine Fransa'da devam etmek istediğini aktardı.

        3

        Söz konusu haberlerde geride kalan sezonun uzun bir bölümünü yedek kulübesinde geçiren Mostafa Mohamed'in, Lille ve Lyon'un gündeminde olduğu ve 24 yaşındaki oyuncunun yeni bir heyecan yaşamak adına Fransa'dan gelmesi muhtemel tekliflere olumlu yaklaştığı vurgulandı.

        4

        Mostafa Mohamed, Galatasaray forması altında geçen sezon 16'sı ilk 11'de olmak üzere 41 resmi karşılaşmada sahaya çıkarken, 8 gol ve 5 asistlik hücum performansı sergiledi.

        5

        MANCİNİ HAMLESİ

        Galatasaray'da iki başkan adayı da Sportif AŞ'de görev vereceği isimlere güveniyor. Dursun Özbek'in kozu Erden Timur olurken, Eşref Hamamcıoğlu adına düğmeye Adnan Öztürk bastı.

        6

        Eski başkan Ünal Aysal'ın desteğini alan Öztürk, Aysal vasıtasıyla Mancini ile de iletişime geçti.

        7

        ÖZBEK'TEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

        Galatasaray'da seçime kısa bir süre kala adaylardan Dursun Özbek, düzenlediği lansman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        8

        Başkan adayı Özbek, "Fatih hocanın seçim arifesinde gündeme gelmesi hoş bir şey değil. Biz, Galatasaray için en iyisini yapacağız. Yetkiyi alırsak taraftarımız bize inansın. Herkesin gıptayla bakacağı bir takım yaratacağız." şeklinde konuştu.

        9

        SERİ VE HALİL HABER BEKLİYOR

        Sarı-Kırmızılı formayı daha önce terletmiş olan Jean Michael Seri’nin kulübü Fulham ile olan sözleşmesi sona erdi. İngilizlerin kadrosunda düşünmediği 31 yaşındaki orta sahanın bonservisi elinde bulunuyor.

        10

        Türkiye’den farklı kulüplerin de ilgisini çeken Fildişili oyuncunun gönlünde Galatasaray olduğu ve seçilecek yeni yönetimden haber beklediği ifade edildi.

        11

        Cimbom’da gelecek sezon forma giymesi beklenen bir diğer isim ise Halil Akbunar…

        12

        Farklı kulüplerin kendisiyle ilgilendiğini de duyan Halil’in ise ilk tercihinin Galatasaray olduğu ve seçimden sonra Sarı-Kırmızılılar’dan haber beklediği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ