Bu fotoğrafı paylaştıktan 2 saat sonra öldü
Antalya'da 25 yaşındaki Musa Gülümser, eğlence dönüşü takla atan arkadaşının aracından fırlayarak yaşamını yitirdi
Soner ÖZCAN/ANTALYA
Kaza, önceki gece Hürriyet Bulvarı'nda meydana geldi.
Mobilyacılık yapan 25 yaşındaki Musa Gülümser arkadaşı O.B. ile birlikte eğlenmek için dışarı çıktı. Bir eğlence mekanında bir süre içki içen ikili, eğlenirken çektikleri fotoğrafları da sosyal paylaşım sitesi Facebook'a yükledi.
Gülümser ve arkadaşı, gecenin ilerleyen saatlerinde evlerine dönmek üzere yola çıktı. O.B.'nin kullandığı otomobil, Hürriyet Bulvarı'na geldiğinde iddia göre aşırı hız nedeniyle takla attı.
CAMDAN FIRLADI
Çarpmanın etkisiyle Musa Gülümser aracın camından dışarı fırladı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine ve polise bildirdi.
Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Musa Gülümser'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan sürücü O.B. ise yapılan müdahalenin ardından gözaltına alındı.
Gülümser'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından morgdan alınan cenaze, Pınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.