Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (10 Kasım 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Ay, Aslan burcunda dolaşıyor. Bu durum bize keyif veren konuları ve olayları ön plana çıkarabilir. Hayattan alacağımız keyfi artırmak isteyebiliriz.

        Alışveriş yapma ve para harcama konusunda son derece cömert davranacağız. Ay, Aslan burcundayken organizasyon yeteneğimiz artabilir. Duygularımızı gösterişli bir şekilde karşı tarafa aktarmak isteyebiliriz. Gün içinde çevremize karşı kibirli ve gururlu davranışlar sergilemekten kaçınmalıyız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Girişimci yönlerinizle çevrenizdeki insanları etkileyip istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz. Harcamalarınız, bazı planlarınızı engelleyebilir. Sevdiğiniz insan sizi cesaretlendirecek.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize karşı sıcak ve cömert olabilirsiniz. Yapılması gerekenleri kolay halledeceksiniz. Akşam saatlerinde özel ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ortaya çıkabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizi güçlü tutacaksınız. İlginin merkezinde olmayı seveceksiniz. İş yaptığınız insanlarla anlaşmazlıklara dikkat edin. Belirsizlikler hayata keyifle bakmanızı engelleyebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda güvende olmak isteyebilirsiniz ama yapacağınız harcamalar akşam saatlerinde sizi gerebilir. Dış koşulların ailevi konularda sizi aldatmasına izin vermeyin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ilginin merkezinde olmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle kısa vadeli programlar yapacaksınız. Elektronik ortamlarda yapacağınız alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gösterişli işleri geri plana atmanız iletişim gerektiren işlerinizde sorunlara yol açabilir. İşlerinizi iyi pazarlamalısınız. Özel ilişkilerinizde parasal streslerinize dikkat etmelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda ön plana çıkmaya ihtiyacınız var. Hareketliliğinizle bugün bunu gerçekleştirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların baskıları kararlarınızı zorlayabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda güçlü yönlerinizi gösterin. İçsel gücünüzü ve sezgilerinizi kullanarak istediğiniz başarıyı sağlamanız mümkün. Kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Az tanıdığınız insanların yanında cömert yönleriniz ortaya çıkacak. Önemli işlerinizi halledecek gücü kendinizde bulacaksınız. Arakadaşlarınıza vereceğiniz sözleri tutmalısınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızın hareketliliği, harcamalarınızı tetikliyor. Yakın çevrenizdeki insanlar kariyer girişimlerinizde sizi yanıltabilir. Kendi yolunuzun doğruluğundan şaşmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinizin size ihtiyacı olabilir. Onlara vakit ayırın. Dış ortamlarda parasal işlerinize ve alışverişlerinize çok dikkat etmelisiniz. Her konuda ilk aklınıza gelen doğru olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat etme ve değişik yerler görme isteğiniz bu aralar tavan yapmış olsa da, iş koşullarınız keyfinizden çalabilir. Bugün kararsızlıklarınız, yatırımlarınızı etkileyecek.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ