Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrfan Can Kahveci baba oldu
        1

        Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl mart ayında Gözde Kahveci nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftin bebekleri dünyaya geldi. İkili, bu sabah saatlerinde oğullarını kucaklarına aldı. Çiftin çocuklarına 'Can' adını verdiği öğrenildi.

        2

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

        Müjdeli haber Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Twitter hesabından duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin oğlu oldu. Futbolcumuzun eşi Gözde Kahveci, Can adını verdikleri bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Gözde ve İrfan Can çiftini tebrik ediyor, Can'a sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

        Kahveci çiftine takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajı da yağdı.

        3

        "ÖZEL BİRİNİ BEKLERKEN..."

        İkili, 8 gün önce fotoğrafçı Safa Gülsoy'a verdikleri pozları Instagram'dan yayınlamıştı. Heyecanı gün geçtikçe büyüyen çift, bu fotoğrafları, "Özel birini beklerken..." ifadeleriyle yayınlamıştı.

        4

        BEBEĞİN CİNSİYETİNİ BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

        Daha önce büyüyen karnıyla objektif karşısında poz veren Kahveci, gönderisine, "Yeni yılı beklemek hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı. Jr. Kahveci..." notunu düşmüştü.

        Gözde Kahveci'nin paylaşımına kayıtsız kalmayan İrfan Can Kahveci de yaptığı yorumla bebeğin cinsiyetini açıklamıştı.

        Futbolcu, eşine, "Her şeyim. Oğlumuzla beraber geçireceğimiz günler için çok heyecanlıyım. Seni çok seviyorum." sözleriyle seslenmişti.

        5

        İrfan Can Kahveci-Gözde Kahveci çifti

        6

        İrfan Can Kahveci-Gözde Kahveci çifti

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ