Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da dehşet anları... Son dakika: Aracını vatandaşların üzerine sürdü! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Arnavutköy'de park halindeki araçlara çarparak ilerleyen sürücü, aracını kendisini durdurmak isteyenlerin üzerine sürdü. O anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        DHA'nın haberine göre, 4 Eylül Pazar gecesi bir otomobil sürücüsü park halindeki araçlara çarpıp, hasar verdi.

        ANBEAN KAYDEDİLDİ

        Aracından inmeden yoluna devam etmeye çalışan sürücüyü, mahalle sakinleri durdurmak istedi. Aracını kendisini durdurmaya çalışanların üzerine süren sürücü, yoluna devam etti.

        REKLAM

        Sürücünün park halindeki araçlara çarpıp, insanların üzerine aracını sürerek kaçtığı anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Araçlarında hasar oluşan insanlar, araç sürücüsüne tepki gösterdi.

        "YA SARHOŞTU YA DA EHLİYETSİZ"

        Aracı hasar gören Barış Koroğlu, "Sarhoş muydu, ehliyetsiz miydi bilmiyorum. Önce benim aracıma, hiç durmadan başka bir araca daha çarptıktan sonra yoluna devam ediyor. İnsanlar durdurmaya çalışmış, onların da üzerine sürmüş ve kaçmış. Aracımda 6 bin TL'lik hasar var. Diğer araçta da hasar var. Bu sokakta bir çocuk da olabilirdi. İnsanların üzerine aracını sürüyor. Allah'tan büyük bir olay olmamış, insanlar kaçmış. Plakasına ulaştık, bu sürücünün bulunmasını istiyorum" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ