Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KarşıyakaSpor Kulübü'nün tüzüğünü 7405 Sayılı Spor Kulüpleri Yasası'na uyumlu hale getirmek için yapılan tüzük kongresi tartışmalar üzerine 16 Ekim Pazartesi gününe ertelendi.

        Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde düzenlenen tüzük kongresinde üyeler, tüzükte değiştirilecek maddelerin oluşturulacak bir komisyonla belirlenip oylanamaya sunulmasını talep etti. Yönetimden 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı da üyelere katılarak yönetimin de aynı konuda hemfikir olduğunu söyledi.

        Kongre Divanı Başkanı Tufan Konuk, üyelerin görüşleri üzerine kongreyi 1 hafta sonraya erteledi. Karşıyakalılar tüzük maddelerini ortak bir komisyonla tartışıp ardından kongrede oylamaya sunacak. Kulübün yayınladığı yeni taslak tüzükte genel kurullarda oy vermek ve başkan seçilebilmek için üyelik tarihinden itibaren 3 aylık sürenin yeterli olması tepki çekmişti. Yönetim ardından bu maddelerin değişmesiyle ilgili kongrede önerge verileceğini duyurmuştu.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Ergin KARATAŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler