Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'da hedef ilk 4! - Nursal Bilgin açıklamalar yaptı - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig’in dişli ekibi Kasımpaşa’nın Sportif Direktörü Nursal Bilgin yeni sezon çıtayı daha da yükseğe koyduklarını söyledi. “Bu sene hayallerimiz daha yüksek” diyen Bilgin, “Geçen sezonu 8. sırada tamamladık. Bu sene biraz daha yüksek. ilk 3 veya ilk 4’te olmak istiyoruz. Teknik heyetimiz buna göre hazırlık yapıyor. Hayaliniz ve amacınız bittiği anda takımda güç de bitiyor. Hedeften uzaklaştığınızda oyuncular arasında yüzde 10-20’lik bir kapasite düşüş yaşanıyor. Bunu takımın kimyasına vurduğunuz anda çok büyük değer kaybediyorsunuz. Bunu hep sıcak tutacağız. Bu hedefe kitlendik, gerçekleştirebilmek için de var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

        Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Nursal Bilgin, şöyle devam etti:

        “Transfer çalışmalarımız şu an için iyi gidiyor. Programımızda bir aksama yok. Teknik heyetimiz alacağımız oyuncuları değerlendirecek. Amaç, başta 3-5 transfer yapmak ve geçen sezonki kadromuzu korumak. Altyapıdan çıkan çocukları da değerlendirmeye çalışacağız.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ