Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gonca Vuslateri'den Cem Yılmaz'a gecikmeli cevap

        Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda SİYAD Ödül Töreni'nde konuşmasını 'ti'ye alan Cem Yılmaz'a gecikmiş cevabını verdi.

        Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Hakan Hepcan'ın sunduğu "Bi Dünya Şov"a konuk oldu. Vuslateri, "Ben her zaman ciddi konuşmalarda kafama estiği gibi konuşmuşumdur. Bazen ağlarım, bazen utanırım, bazen iki kelimeyi bir araya getiremem. Yanlış yapmak pahasına da olsun samimi olmaktan yanayım. Atilla Özdemiroğlu'na, elime bir şans geçti ve onur ödülü verdim. Dolayısıyla konuşmamın içinde çok heyecanlandım, çok duygusaldım çünkü ben aynı zamanda kemoterapi sürecinde de onunla beraber olduğum için benim gözümün önüne gelen görüntülerle Cem Yılmaz'ın gözünün önüne gelen görüntü farklı olacak elbette. Ben Cem'e kırılmadım ama ailem incinmiş biraz. Babam, Aziz Nesin'in Türkiye ile ilgili bakış açısını örnek verip yüzde 20'yi güldürüyor demek ki, seninle dalga geçmiş" dedi.

        SİYAD GECESİNDE NELER OLMUŞTU?

        47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri gecesinde Gonca Vuslateri, Onur ödülünü Attila Özdemiroğlu'na vermek üzere sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Vuslateri 'Biraz önce orada otururken bir ödül konuşması yaptım, konuşma onur ödülü vermek için çok gencim ama yaptığınız her şeye çok saygı duyuyorum. Sadece gecenin bir yarısı çok bunalımlı biz zamanımda ve oyuncu olarak kendime hiç inanmadığım bir zamanda sana mesaj attığımı biliyorum. Attila ben çok zengin bir oyuncu olmadan ölme, lütfen bunu gör sana bunu göstereceğim' demişti. Bu konuşmanın ardından ödül vermek üzere sahneye çıkan Cem Yılmaz, Vuslateri'yi taklit ederek "Deminden beri orada oturuyorum, Atilla abinin ensesini gördüm ve hatırladım. Atilla abi ben bir gün zengin olursam dedim ve oldum." diyerek salonu kahkahaya boğmuştu...

        VUSLATERİ: BİRBİRİMİZİ SEVMEYEBİLİRİZ AMA CEM İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR

        Bunun üzerine Hepcan "Rahatsız oldun mu" diye sordu.. Vuslateri "Hayır, eğer niyeti iyiyse, mizah öyle bir şeydir çünkü. İnsanların değiştiremeyecekleri özellikleriyle dalga geçmek, bir an önce yaşanan bir olayla dalga geçmek biraz mizahı olumsuz anlamda tetikler. Biri incinir, biri kırılır, biri öfkelenir. Ben öfkelenmedim. Beni hiç ilgilendirmez. Ben yaşadığım anın kendisiyle ilgileniyorum, bir de Atilla'nın sağlığıyla. Ben Cem'e çok aşığım. Benim çocukluğumun güldüğüm hayatımdaki objesi. Onun sevmediği kişi olabilirim, benim nefret ettiğim bir kişilik de olabilir ama çok iyi yapıyor işini."

        VUSLATERİ: AİLEM İNCİNDİ, BABAM AZİZ NESİN ÖRNEĞİNİ VERDİ

        Bir süre önce sosyal medyada Cem Yılmaz'ın gazabına uğrayan Hakan Hepcan, Yılmaz'la ilgili "12 yıldır ülkenin mizahına ambargo koydu. Mizahın duayeni bence, kimsenin Cem'in üzerine çıkabileceğini düşünemiyorum. O ödül töreni gecesi kabak benim başıma da başıma patladı biliyorsun. Sosyal

        medyayı iyi kullanmadığına dair birkaç eleştiri de bulundum ama bulunmamam lazımmış galiba, bana da biraz sinirlendi" deyince Gonca Vuslateri "O zaman babamın söylediklerini duysa daha da sinirlenirdi." Babam, Aziz Nesin'in Türkiye ile ilgili bakış açısını örnek verip yüzde 20'yi güldürüyor demek ki, seninle dalga geçmiş" dedi. Biraz ailemi inciten bir şey olmuş. Annem Cem Yılmaz'a tweetler atıp "Gonca's mother" falan yazmış böyle. Ben hiç kızgın değilim ama."

        VUSLATERİ: "DELİ" DİYE OKULDAN ATTILAR

        Vuslateri programda ayrıca konservatuvardan atıldığını da itiraf etti. "İlk sene okuldan deli diye atıldım. Sonra tesadüf bütünleme sınavı çıktı. Müjdat Gezen "Yahu bu deli ama çok güzel bir deli, bizim okul da olsun" dedi. Gerçekten bitmişti yani, düşünsene 7 yaşından beri oyunculuk eğitimi al, okulu kazan, havam da var, çok da zor bir parça seçmişim, her şey tamam. "Kafası biraz şey" galiba diye konuşmuş jüri arkamdan."Tiyatro hayatının ağır külfetini kaldıramaz. Camianın çirkinliklerini kaldıramaz, sağlığı bozulur" demişler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ