Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu hayatını kaybetti

        Yelda Kahvecioğlu için Arnavutköy Teşvfikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, ailesi, yakınları ve arkadaşları, genç yaşta hayatını kaybeden Yelda Kahvecioğlu için uzun süre gözyaşı döktü.

        Ünlülerin diyetisyeni olarak bilinen Yelda Kahvecioğlu'nun cenaze törenine, ailesi, yakınları ve arkadaşları dışında ünlü simalar da katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sinema oyuncuları Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, manken Ebru Destan, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da cenazede hazır bulundu.

        Anne Güler Kahvecioğlu, tören boyunca kızının çerçeve içindeki resmini bir an olsun elinden indirmedi. Ayakta durmakta güçlük çeken abla Derya Kahvecioğlu ise kardeşinin tabutu omuzlara alındığı sırada gözyaşı döktü.

        Helallik alınmasının ardından, acılı baba Abdullah Kahvecioğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar birlikte saf tuttu. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan tabut cenaze aracına konuldu.

        ANTALYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

        İstanbul'daki evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 30 yaşındaki diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun cenazesi, Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’nde toprağa verildi. ‘Ünlülerin diyetisyeni’ olarak bilinen Kahvecioğlu’nun tabutuna duvak örtüldü. Beşiktaş Ulus Mahallesi’ndeki evinde ölü bulunan ve Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk otopsi sonuçlarına göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun cenazesi, önceki gece uçakla Gazipaşa’ya gönderildi. Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna konan Kahvecioğlu’nun cenazesi, dün öğle saatlerinde morgdan alınarak ailesinin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Burada kurulan taziye çadırında Kahvecioğlu için helallik alındı. Bekâr olan Kahvecioğlu’nun tabutuna duvak örtüldü. Yelda Kahvecioğlu, cenaze namazının ardından Çamlı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Öte yandan Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Kahvecioğlu’nun isminin Gazipaşa’da bir caddeye verileceğini açıkladı. Cenaze töreninde anne Güler Kahvecioğlu, baba Abdullah Kahvecioğlu ve abla Derya Kahvecioğlu gözyaşı dökerken, törene aralarında köşe yazarlarının da bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

        Avukattan tam sayfa başsağlığı ilanı

        Toprağa verilen Yelda Kahvecioğlu için arkadaşı Avukat Ahmet Şafak Kuş, gazeteye ‘aşk By Yelda Kahvecioğlu’ başlığıyla tam sayfa başsağlığı ilanı verdi. İlanda şu ifadeler yer aldı: “Ne denir ki... Başım sağolsun evet. Başım sağolsun ki, bana verdikleri, bana kattıkları için her gün onu düşüneyim, kaçırdığım dakikalar için kahrolayım. Yolundan yürüyeyim, kimse bilmeden baktığı aileleri koruyup kollayabileyim.”

        "ÇOK ÜZGÜNÜZ"

        Cenazeye katılan Erkan Petekkaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yelda Kahvecioğlu ile yakın arkadaş olduğunu ifade ederek, "Ne diyebiliriz ki! Çok üzgünüz. Çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

        Ebru Destan ise "Çok nahif bir insandı. 7 ay boyunca her gün görüştüğüm ve sonrasında arkadaş olduğum biriydi. İyi ki tanımışım. En son 10 gün önce görüştük. Allah mekanını cennet eylesin" dedi. (DHA)

        "O İDDİALAR YALAN"

        Kamuoyunda bıçakla öldürüldüğü yönündeki iddialara cevap veren Kahvecioğlu'nun yakını Ayşe Küçük, "Hayır hepsi yalan, kesinlikle yalan. Adli tıptan doktor geldi, 'ilk belirlemelere göre kalp krizi' dedi. Zaten otopsi sonucu ne olduğunu söyleyecek diğer söylenenlerin hepsi yalan" diye konuştu. Öte yandan Yelda Kahvecioğlu'nun twitter hesabından paylaştığı iletilerde kafalarda soru işareti bıraktı. (İHA)

        SON TWEETLERİ KAFA KARIŞTIRMIŞTI

        Haberi alan magazin dünyasının tanınmış isimleri taziyelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ