Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlülerin şubat sırrı!
        1

        HT MAGAZİN

        Burcu Kara-Fırat Doğu Parlak (19 Şubat 2016)

        Ay, Yengeç burcunda ve gezegenlerin kombinasyonuna göre muazzam bir aşk ve tutkuyla yuva kurma kararı alınmış. Fakat evliliğin sağlam devam edebilmesi için çiftin kıskançlıktan kaçınması gerekiyor.

        2

        İyimserlik, hoşgörü ve yardımseverlik ilerleme getirir. Bu evliliğin başarıyla devam etmesi için çift ilk 3 yıl çok dikkatli olmalı.

        3

        Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer (19 Şubat 2016)

        Evlendiklerinde Ay, Yengeç burcundaydı. Mars’ın kombinasyonu sebebiyle aile ve yuva kurmaya önem verip ani bir karar almış olmaları mümkün. Ay, Yengeç burcundayken yapılan evlilik her zaman hayırlıdır. En uygun tarihi bu çiftimiz seçmiş. Fakat çiftlerin kimsenin dolduruşuna gelmemesi gerekir.

        4

        Aralarındaki duygusallık, anaçlık, koruyuculuk gündem oluşturabilir. Başar Dizer’in fedakârlıkları evliliğin temelini oluşturacak. Duygusal iniş çıkışlar ve ailevi konular içsel dengelerini asla bozamaz.

        5

        Gonca Vuslateri-Burak Ertoğan (31 Aralık 2015)

        Çiftimiz birlik ve beraberlik enerjisini tamamlayarak evlenmiş. Ay, o gün Başak burcundaymış. Gezegenlerin kombinasyonundan dolayı evliliklerinde zorlanma yaşanabilir.

        6

        Çevresel iletişime ve arkadaşlıklara önem verip seçici olmaya dikkat etmeleri gerekiyor. Evliliğin güç kazanması için Gonca Vuslateri’nin Burak Bey’in ailesiyle ilgili önyargıları aşması lazım. Aileyle ilgili konulardan olumsuz etkilenebilirler.

        7

        Mahsun Kırmızıgül-Ece Binay (13 Şubat 2016)

        Ay, İkizler burcunda seyahat ederken evlenmiş olmalarından dolayı yuvalarını oturtmak için uğraşmaları gerekebilir. Bu çiftten kısa sürede çocuk haberi gelebilir. Evliliklerinde iletişim önemli olacak. Ters görünümlerdeki sohbetler dedikodulara kadar varabilir, bu noktada dikkatli olmalarında yarar var.

        8

        Evlendikleri gün Jüpiter’in desteğinin olması hedeflerinin ve davranışlarının net olduğunu gösteriyor. Sevenleri bu çiftin üzerinde olumlu etki sağlayacak. Ay ve Neptün arasında oluşan kare açıyla korkuları ön plana çıkarabilir. Anlamlandıramadıkları bir özgüven eksikliği hissedebilirler. Evliliklerini sürdürebilmek için duygusal dengesizliklerden kurtulmalılar.

        9

        Helin Avşar-Serhan Bora (20 Şubat 2016)

        Yuvalarını kurarken Güneş’in Balık burcuna geçmesi, Ay’ınsa Aslan burcunda olması, bu çifte cesaret, liderlik ve mağrur olma konusunda etki etmiş. Etrafındakiler tarafından onaylanmak ve kabul görmek özelliklerini ve yeteneklerini daha rahat ortaya koyabilmelerine yardım edebilir.

        10

        Ancak eleştiriler karşısında geri çekilmek istememeleri ilerleyen aylarda ilişkilerini çıkmaza sokabilir. Çok dikkatli olmalılar.

        11

        Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal (21 Mayıs 2016’da evlenecekler)

        Ay, Akrep burcundayken evlenmeleri duygusal zorlanmalara sebep olabilir. Dolunaydan bir gün önce evlenecek olmaları sağlam temelli bir evlilik olmasına yardımcı olacaktır fakat evliliklerinin ilk 1 yılına çok dikkat etmeliler.

        12

        Evliliğin saatini henüz bilmiyoruz, saate göre Ay’ın boş olduğu döneme gelme ihtimali var. Ay, kadını temsil ettiği için bu evliliğin devam edip etmeyeceği Sinem Kobal’ın elinde. Spekülasyonlardan etkilenen bir evlilik olma ihtimali var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ