Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 25 yıldır et yemiyor

        Ebru Şallı, “Et yerine bakliyat tüketiyorum. Ama kocama ve oğluma pişiriyorum” dedi.

        Bugün'ün haberine göre doğru ve sağlıklı beslenmeyi sporla birleştirerek zinde kalmayı başardığını söyleyen Ebru Şallı 25 yıldır et yemediğini açıkladı. Hayvanları çok sevdiği için 9 yaşından beri eti ağzına koymadığını belirten Şallı bu durumdan hiç pişman olmadığını da sözlerine ekledi.

        SOYA KIYMALI DOLMA YAPARIM

        Şallı şunları söyledi: “Evde yemekleri ben yapıyorum. Kendim yemiyorum ama Harun ve oğlum için etli yemek pişiriyorum. Ben de et yerine bakliyat ve soya eti yiyorum. Soya kıymalı dolmama Harun da bayılır. Beslenme konusunda çok araştırmalar yaptım. ABD’ye gidip bu işin uzmanlarının derslerine katıldım. Sağlıklı beslenme konusunda kendimi çok iyi yetiştirdim.”

        SPORU HİÇ BIRAKMADI

        34 yaşındaki manken herkesin kendisine, çok daha genç göründüğünü söylediğini, bunu başarmanın ise çok zor olmadığını belirtti.

        Şallı, “Pilates yapmaya 8 yıl önce başladım. Haftanın en az 5 günü fitness, aletli jimnastik ve kardio yapıyorum. Her gittiğimde en az 1 saat spor salonunda kalıyorum. Hamileliklerim süresince de sporu hiç bırakmadım. O sayede çok rahat ettim. Spor yaparak vücudumdaki yağ oranını düşürüyor, kas oranını artırıyorum. Eşim de her gün 4 saat spor yaptığı için bu sevgiyi çocuklarımıza da aşılıyoruz. Beren tenis oynamaya 3 yaşında başladı. Spor yapan herkesin genç ve sağlıklı görüneceğini düşünüyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ