Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Mahsun Kırmızıgül 17 yıl sonra İzmir’de sahne aldı - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        17 yıl sonra İzmir’de sahne alan Mahsun Kırmızıgül, "Artık insanlar aileleri ve çocuklarıyla geliyorlar. Bu çok hoşuma gitti. Benim bıraktığım dönemlerde gerçekten gece yaşantısı böyle değildi. Bodrum’da sahneyi bırakma kararı aldım. O dönem gerçekten çok kötüydü. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü’nden mezun birisiyim. Saat 02.00 sıralarında bir adam 'Kardeş şu şarkıyı okusana' dedi. Mikrofonu bıraktım o gün ve dedim ki, 'Ben film yapacağım...' Ama şimdi görüyorum ki; çok güzel, inanılmaz bir atmosfer var. İyi ki gelmişim. İyi ki sizlerle karşılaşmışım" dedi.

        REKLAM

        "SAHNENİN KENARINDA AĞLAMAYA BAŞLADIM"

        Kırmızıgül, konserin bir bölümünde şarkıcı Bergen'le nasıl tanıştığını anlattı. Ünlü şarkıcı, "Yenikapı Sahili'nde bir gazinodayız. O gece sazlar çıktıktan sonra çok güzel bir kadın çıktı sahneye. O kadının gözünde korsan bandı vardı. Yapımcıya sorduğumda onun sevgilisinin yüzüne kezzap attığını öğrendim. Onu duyunca çok üzüldüm. O kadar güzel bir sesi vardı ki... Ben sahnenin kenarında ağlamaya başladım. Geldi, yanıma oturdu ve gözlerimi sildi. Bütün parçayı yanımda okudu. Sonrasında beni sahneye çıkardı. Bu kez ben söyledim, o ağlamaya başladı. Sonra gözündeki yaşları sildim. Bana 'Sakın sahneyi bırakma, çok güzel bir sesin var. Mutlaka oku' dedi. Benim o gün dinlediğim kadın Bergen’di. Bugün yeryüzünde tüm şiddet gören kadınlar için Bergen şarkılarını seslendireceğiz” şeklinde konuştu.

        REKLAM

        "YILDIZ AVCISI"

        Basamaklarda ilk tanıştığı anda Hilmi Topaloğlu’nun kendisine, "Sen bir starsın" dediğini hatırlattı. O gün sadece ona güldüğünü anlatan şarkıcı, Hilmi Topaloğlu için, "Bir yıldız avcısı..." ifadelerini kullandı.

        Kırmızıgül, "O yıllarda ilk ‘Bebeğim Benim’ klibini çekerken bana Hilmi Topaloğlu 'Türkiye’de yeni bir çağın başlangıcı bu. Kliplerde farklı şeyler yapalım' dedi. Özel televizyonlar yeni kurulmuş... Türkiye artık çok sesliliğe geçmiş... 'Sen bu klipte tango ve flamenko yap' dedi. 'Sen İspanyolsun' dedi. 'Ben Diyarbakırlıyım' dedim. O klip çekildi ve çok konuşuldu” açıklamasını yaptı.

        Fotoğraflar: İHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ