Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN'da apartman girişinde uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden Aynur Karadaş (55) ile oğlu Dücane Karadaş (28), memleketleri Mardin'de toprağa verildi.

        Olay, dün akşam saatlerinde Pınarbaşı Mahallesi 2218’inci Sokak’ta meydana geldi. Aynur Karadaş ile oğlu Dücane Karadaş, apartman girişinde silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla açılan ateşte kurşunların isabet ettiği anne ve oğlu kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Dücane Karadaş'ın hayatını kaybettiği belirledi. Yaralı olan Aynur Karadaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne Karadaş da kurtarılamadı.

        ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        Öte yandan soruşturma kapsamında saldırının şüphelisi olarak değerlendirilen M.A.K. (17), Mardin’e gitmek isterken Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Sinan Jandarma uygulama noktasında, içinde bulunduğu ticari araçta suç aleti ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

        YAN YANA DEFNEDİLDİLER

        Anne ve oğlunun cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Mardin'in Yeşilli ilçesine bağlı kırsal Dereyanı Mahallesi’ne getirildi. Burada kılınan namazın ardından cenazeler, mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

        Bu arada şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler