Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Miray Daner-Oğulcan Engin çifti polis çevirmesine takıldı
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Miray Daner ile sevgilisi Oğulcan Engin, önceki akşam Arnavutköy'de polis çevirmesine takıldı.

        2

        Engin'in özel şoförlü aracında görüntülenen ikili, trafik polisinin aracı durdurması ve görevini yapması sırasında oldukça gergin tavırlar sergiledi.

        İkili, ardından sorulara cevap vermeden hızla gözlerden kayboldu.

        3

        İLK KEZ EL ELE!

        Öte yandan çift, geçtiğimiz yıl kasım ayında Bebek'te el ele objektiflere takılmıştı. Gazetecileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan ikiliden Miray Daner, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusunu, "Güzel..." şeklinde cevaplarken, Oğulcan Engin ise koşar adımlarla aracına yönelmişti.

        4

        "SONRA KONUŞURUZ"

        Engin, kendilerini görüntüleyen muhabirlere, "Sonra konuşuruz." dedikten sonra çift, araçlarına binerek, hızla oradan uzaklaşmıştı.

        5

        AŞIKLAR KURAL BOZDU

        İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, kural da bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Daner'in gönderisine kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

        6

        "KONUŞMA YASAĞIM VAR!"

        Ayrıca daha önce Seda Sayan'a, "Oğulcan Bey, oyuncu Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir anne olarak siz neler söylemek istersiniz?" sorusu yöneltilmişti.

        Sayan, "Benim konuşma yasağım var, bu konuda konuşamıyorum. Yasağım kalkmadı. Oğulcan'a sorun." demişti.

        7

        AİLEYE GİRDİ

        Geçtiğimiz yıl temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren birlikteliğini sonlandıran Oğulcan Engin, ardından Miray Daner'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Daner, yeni yıla sevgilisinin ailesiyle birlikte girmişti. Kutlama yemeğinde Daner ile birlikte objektif karşısına geçen Oğulcan Engin, o anları da Instagram'dan yayınlamayı ihmal etmemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ