Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ sınav yerleri için geri sayım başladı! MSÜ sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
        1

        MSÜ sınav giriş belgesi yayınlandı mı? MSÜ sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2023 MSÜ sınavına girecek subay adayları sınav tarihinin yaklaşmasıyla birlikte bu sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Bilindiği üzere sınav giriş belgelerinin yayınlanmasıyla birlikte MSÜ sınav giriş yerleri de belli olmuş olacak. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların cevabı...

        2

        MSÜ SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Bu yıl 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olan MSÜ sınavının giriş belgesi, geçtiğimiz yıl yapılan sınavdan 10 gün önce yayınlanmıştı.

        Dolayısıyla bu yılki sınav belgesinin de 24-25 Mart tarihleri gibi yayınlanması bekleniyor.

        3

        Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, sınavın yapılacağı hafta içerisinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden edinebileceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacaktır. Adaylar, Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılmaktadır.

        4

        Adayların, Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurması zorunludur. Sınava Giriş Belgesini yanlarında bulundurmayan adaylar, sınav binasına alınmayacaklardır. Adaylar belge üzerindeki fotoğrafının görünür olmasına dikkat etmelidir.

        5

        Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç belgede herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır, aksi takdirde adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

        Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar, internetten yenisini edinebileceklerdir. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır. Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ