Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Yine büyüklük Yasmin'e düştü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil katıldığı bir programda içini döktü ve; "Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor" dedi. Üstelik Yasmin Erbil ilk kez bu kadar içini döküyor, ilk kez duygusundan bahsediyor. Ki o bahsetmese de biz yaralandığını görebiliyoruz fakat bir tek baba Mehmet Ali Erbil göremiyor zannımca.

        Çünkü kızının bu açıklamasına çok ama çok üzülmüş. Bunu da Yasmin Erbil'e hissettirmiş. Yasmin Erbil de, sonrasında yaptığı açıklamada; "Babam çok üzülmüş, bu kadar üzüleceğini düşünmüyordum" diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor sonradan soranlara. Üstüne bir de bebek konusu da sorulunca; "Aman o konuya hiç girmeyelim. Ona çok kızdım telefonda. Öyle bir şey yok. Onu hiç kaldıramayız" diyerek daha da üzüleceğinin sinyallerini veriyor Yasmin. Oysa ki, baba Mehmet Ali Erbil, kızını çok yaraladığını fark edip bari "Kızım çok yaralamışım seni özür dilerim" falan deyip kızını daha da üzüldüğünü belli ederek yaralamasaydı.

        -Bazı anne ve babalar çocuklarına çok sorumluluk yüklüyor.

        -Tamam anne ve babanın da bir hayatı var yaşayacak elbet ama çocukları olduğunu unutmadan.

        -Eğer bir birey dünyaya getiriyorsanız kardeşim, bilerek hareket edeceksiniz. Başka çaresi yok.

        -Karşındaki çocuk senin yaşantını idrak edemiyor ise idrak edene kadar bekleyeceksin.

        -Kızın ya da oğlun üzülüyorsa gözüne soka soka yaşamayacaksın.

        Ki Mehmet Ali Erbil maşallah "Çocuklarım, kızlarım ne düşünür" demeden hayatını yaşıyor, yaşadı da.

        Bakın zaman zaman kızsam da, Mehmet Ali Erbil'i severim. Kızsam da hatırı vardır. Ama bazı şeylerini tasvip etmem mümkün değil. Özellikle özel hayatını. Bizim alıştığımız dönemlerdeki haliyle devam etmesi ve bunu bırakmaması bizlere nasıl garip geliyorsa kızlarını yaralama boyutunu düşünemiyorum.

        Çünkü artık güzel durmuyor.

        Çünkü artık eğreti duruyor.

        Çünkü artık yakışmıyor.

        Burada Mehmet Ali Erbil'in yapacağı tek şey biraz daha dikkat etmesi. Tek yapacağı bu. Ki zaten kızları Mehmet Ali Erbil aklı selim bir ilişki yaşasa ya da yeniden evlense hayır demeyecekler. Bu da bir bir daha iki.

        Onların tek istediği Mehmet Ali Erbil'in bir baba gibi davranması ya da normal şartlar altında davranması. Yasmin Erbil'in bu kadar sorumluluk altında kalmasının önüne geçmesi.

        ***

        Ben çok cesur buluyorum Yasmin'i

        Yasmin gözümüzün önünde büyüdü. Hatta elimize doğdu diyebiliriz gerçekten. Bu zaman zarfında yaşantısı, paylaşımları çok eleştirildi, ama bana o kadar normal geliyor ki!!!

        Kim ne derse desin, Mehmet Ali Erbil'in kızı olmak kolay değil.

        Mehmet Ali Erbil sadece çapkın değil. Sadece kendinden yaşça küçük kızlarla birlikte olmuyor. Bu adam aykırı, farklı, şovmen, tüm Türkiye'nin tanıdığı bir adam. Ve evet birçokları gibi yaraları var. Anne yarası var atamadığı. Fakat şimdiye kadar aykırılıkları ile almış o reytingleri, o ünü-şöhreti. Bu kadar para kazanmasının sebebi kendi gibi olması. Tamam; ama artık onu devam ettirmesi, insanları şaşırtıyor. Mehmet Ali Erbil'in arada kaldığı mevzu bu!!!

        O eski hayatı devam edecek durumda değil. Bence bir tek kendisi bunu anlayamıyor.

        Eski dönem yok.

        Eski magazin yok.

        Eski bakış açısı yok.

        O dönem bitti!!!

        Tek yapması gereken o sıkıştığı yerden çıkması. Yani eski eskide kaldı... Yeni dönem Mehmet Ali Erbil olması ve ona göre davranması gerekiyor. Kendini daha fazla kötü durumda göstermemesi gerekiyor.

        Bazen bildiğin, hep gittiğin yolu değiştirmen gerekir. O gittiğin her zaman aynı yolda yürüdüğün yol, seni doğruya götürmez. Eğer özel hayatında o bildiğin yolu değiştiremiyorsan onu da başka şekilde sunacaksın arkadaş. Hepsi bu.

        Bir şeyleri değiştiremiyorsan, sunum şeklini değiştir. Bu kadar basit!!!

        ***

        Ünlü anne ve babanın çocukları

        Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra.

        Sadri Alışık-Sibel Turnagöl'ün oğulları Sadri.

        İbrahim Tatlıses-Derya Tuna'nın oğlu İdo.

        diye uzayıp giden bir liste var. Bakın bu kadar az da değil. Uzun bir liste. Hepsi gerçekten elimize doğdu, biz büyüttük memleket olarak. Bu çocuklardan Allah aşkına normal olmaları nasıl beklenir. Ki hepsi de aşırı normal.

        Anne ve babalar o kadar iddialı ki!!!

        O kadar yıldız, o kadar şöhret ki!!

        Fakat hepsinin çocuklarına bakıyorum şahaneler gerçekten. Anne ve babalarının tam aksine kendi hayatlarında, kendi yollarında, kendi kurallarındalar.

        Mesela İdo.. İbrahim Tatlıses'in oğlu evet ama çok farklı. Ben mesleğe başladığım ilk yıllarda İbrahim Tatlıses'in olduğu ortamdan kaçmaya çalışırdım. Fakat İdo inanılmaz bir çocuk oldu. İnanılmaz saygılı, inanılmaz sevgi dolu. Çok farklı. Yani diyeceğim şudur ki!!!

        Bu çocuklar normal olmayabilir; inanın bu da çok normal olur. Toplum baskısı üzerlerinde yeterince varken, bir de kendi anne ve babalarının onları düşünmeden yarattıkları baskı korkunç bir durum.

        Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin'e yaptığı da bence bu. Sadece kendini düşündüğünü gösterdiği bir baskı... Kızlarını, evlatlarını, özel hayatını düşünmeden yaşadığı hoyratça bir baskı.

        İnşallah Mehmet Ali Erbil bunu fark eder. Keza İbrahim Tatlıses de bu durumu yaşatıyor zaman zaman.

        Bu da erkeklerin belli bir yaştan sonra iyice azıtması konusuna geliyor ki, o daha da vahim. Uzun bir konu...

        O konuya şimdi girersem çıkamam. Çünkü son zamanlarda etrafta gördüğüm 50'lik çapkınlar korkunç çirkin gözüküyor. Her türlü berbat durumlara kendilerini düşürüyorlar. Allah yardımcıları olsun...