Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Emre Akbaba sakatlandı, herkes yere yığıldı! Emre'nin röntgen sonucuna HABERTÜRK ULAŞTI! - Galatasaray Haberleri

        Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olurken herkesi yıkan bir sakatlık yaşandı.

        Oyuna 62. dakikada dahil olan Emre Akbaba, 67. dakikada gelişen Rizespor atağında yerde kaldı. Sağlık heyetiyle birlikte Emre'nin yanına koşan Hasan Şaş kenara değişiklik işareti yaparken Henry Onyekuru gözyaşlarına boğuldu.

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Emre Akbaba'nın kaval kemiğinin kırıldığı ve uzun süre sahalardan uzak kalmasının beklendiği öğrenildi.

        GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA!

        Galatasaray Emre Akbaba'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar milli futbolcunun kaval ve baldır kemiklerinde kırık tespit edildiğini ve ameliyata alındığını duyurdu.

        İŞTE O GÖRÜNTÜ

        ALBAYRAK DA AÇIKLAMA YAPTI!

        Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak maç sonrasında bir açıklama yaptı ve Emre Akbaba'nın sakatlığıyla ilgili konuştu. Emre'nin ayağınınüç yerden birden kırıldığınıdile getiren Albayrak"Emre Akbaba’nın sakatlığı nedeniyle çok üzgünüm. Ayağı 3 yerden kırıldı. Erzurum maçında da buna benzer bir sakatlık yaşamıştı. Daha yeni iyileşip dönerken böyle bir sakatlık yaşadı. Çok üzüldük. İnşallah en kısa zamanda döner" ifadelerini kullandı.

        Emre Akbaba'nın başına toplanan iki takım oyuncularından bazıları gözyaşlarına boğulurken bazı oyuncular da pozisyon sonrasında yere kapanarak üzüntülerini gösterdi.

        REKLAM

        Emre Akbaba sedyeyle kenara alınırken direkt olarak ambulansa götürüldü. Milli futbolcu hastaneye götürülürken hakem Serkan Çınar pozisyonu incelemeye karar verdi.

        VAR incelemesi sonrasında Çaykur Rizespor'da Samudio, Emre Akbaba'nın sakatlandığı pozisyonun ardından kırmızı kartla cezalandırıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ