Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Kol Saati Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Kol Saati Takmanın Anlamı Nedir,Ne Demek?

        Rüyalarımızda kişileri ve olayları görebildiğimiz gibi eşyaları da görebiliriz. Rüyalarda görülen ve anlamı merak edilen eşyalardan biri ise kol saatidir. Kol saatini rüyada gören kişilerin hayatlarında bir arayışa girdikleri ifade edilir. Aynı zamanda rüyada kol saati görmek rüya sahipleri için başarıyı da temsil eder. Sizler için hazırladığımız yazımızda rüyada kol saati görmek ne anlama gelir? sorusu ve daha fazlasının cevaplarını derledik.

        Rüyada Kol Saati Görmek Neye İşarettir?

        Zaman hayatımızın en değerli kavramıdır. Bu yüzden hemen hemen herkesin kolunda zamanı takip etmek için taktığı bir kol saati bulunur. Bu yüzden rüyada kol saati takmanın anlamı nedir? sorusu internetten araştırılan rüya yorumları arasında ilk sıralarda yer alır. Rüyada kol saati görmek bazı yorumcular tarafından kişinin hayatın anlamını aradığı bir döneme gireceği şeklinde ele alınır. Bazı rüya yorumcuları ise rüya sahibinin iş hayatında hızlı bir yükseliş elde ederek makam ve mevki elde edeceğine işaret eder. Rüyada kol saati görmek iyi rüyalar olarak ele alınsa da bazı rüya yorumcuları bu rüyayı sorun ve sıkıntı olarak değerlendirebilir. Ancak bu rüyayı gören kişinin tüm sıkıntılara karşı tek başına göğüs gereceği ve işleri düzene sokacağına da değinilir.

        REKLAM

        Rüyada Kol Saati Takmak

        Rüyada kol saati takmak, rüya sahibinin başına geçtiği bir işte süre sorunu yaşadığına ve zamanının dolduğuna rivayet eder. Bu yüzden rüyada kol saati taktığını görmek kişinin planlı davranması gerektiği konusunda u rüya bir uyarı niteliğindedir.

        Rüyada Kol Saati Hediye Almak

        Rüyasında kol saatini hediye olarak aldığını gören kişinin beklemediği bir yerden kazanç elde edeceğine işaret edilir.

        Rüyada Kol Saati Almak

        Rüyada kol saati aldığını gören kişinin kısa süre içinde maddi kayıp yaşayacağına rivayet edilir. Bunun yanı sıra bu rüya kişi için zamanın daraldığına da işaret eder.

        Rüyada Altın Kol Saati Taktığını Görmek

        Rüyada kişinin altın kol saati taktığını görmesi ilk adımda sıkıntılar yaşayacağına işaret etse de kısa sürede bu sıkıntılardan kurtulacağına ve ardından maddi ve manevi refaha kavuşacağına işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada Kırık Kol Saati Görmek

        Rüyada kırık kol saati görmek, hayırlı bir şekilde ele alınan rüyalar arasında yer almaz. Bu rüyayı gören kişinin üzüleceği bir durum yaşayacağına işaret edilir. Bunun yanı sıra rüyada kırık kol saati görmek, rüya sahibinin aile hayatı içerisinde de sorunlar yaşayacağına delalettir.

        Rüyada Beyaz Kol Saati Görmek

        Rüyada beyaz kol saati görmek rüya sahibinin kısa süre içerisinde bir alım yapacağına ve maddi anlamda yükseliş yaşayacağına işaret eder. Bunun yanı sıra rüyada beyaz kol saati görmek iş ortaklığına da işaret eden bir rüyadır. Ancak kişinin bu ortaklık kapsamında dikkatli olması gerektiğine değinilir.

        Rüyada Mavi Kol Saati Görmek

        Rüyada mavi kol saati görmek rüya sahibinin arsa ve ev alacağına işaret eder. Ancak ileriki dönemlerde alınan bu mal ve mülk yüzünde akraba arasında sorunlar yaşanacağına da işaret edilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ