Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sadri Alışık ile Çağla Demir'den 'aşk' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kerem Alışık'ın Sibel Turnagöl ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sadri Alışık ile oyuncu Çağla Demir, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bir mekanda baş başa oturan ikili, görüntülendiklerini fark edince gülümsedi.

        2

        "UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞMÜYORDUK"

        Garsonlardan limonata isteyen çift, olası 'aşk' haberlerinin önünü geçmek için açıklama yapma gereği duydu. Arkadaş olduklarını ifade eden Sadri Alışık, "Uzun zamandır görüşmüyorduk. Fırsat bulmuşken bir şeyler içelim dedik" diye konuştu.

        3

        Uzun bir aranın ardından 'Amadeus' oyunu ile perde açtıklarını söyleyen Alışık, "Sizleri de tiyatroya bekliyoruz" diyerek, muhabirlere davette bulundu.

        4

        En son adı 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş ile aşk dedikodularına karışan Çağla Demir de Alışık ile arkadaş olduklarını belirtti. 29 yaşındaki Demir, ayrıca, "Şu an bir proje yok, beklemedeyim" ifadelerini de kullandı.

        5

        Çağla Demir, geçtiğimiz yıl ekim ayında Yusuf Aktaş ile Gazapizm'in konserinde görüntülenmiş ve ikilinin konser boyunca keyifli halleri dikkat çekmişti.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ